Перейти до основного вмісту

ВОЄННІ ЗЛОЧИНИ

Прихильники традиційних цінностей мають право на акції протесту, - засновник руху "Любов проти гомосексуалізму". ВІДЕО

Представники традиційних сімейних цінностей вважають, що мають право виходити на акції протесту і заявляти про свою позицію. Таку думку зокрема «Магнолії –ТВ» висловив засновник руху "Любов проти гомосексуалізму" Руслан Кухарчук.

На його думку, окремі представники влади і Офісу омбудсмана дещо упереджено ставляться до таких акцій, але заборонити їх не мають права.

 «Вони намагаються дискредитувати будь-яких людей, які виступають на захист природних сімейних цінностей. Ця діяльність обурює, є небезпечною. Більш того, вона суперечить Конституції і законам України. Адже Конституція і закони України проголошують сім’ю,  батьківство, материнство і дитинство базовою пріоритетної цінністю», - сказав він.

Нагадаємо, в Офісі омбудсмана звинуватили поліцію у бездіяльності під час сутичок на марші рівності, який проходив цими вихідними в Одесі.

На фестиваль «Одеса-Прайд 2020" прийшли і активісти «традиційних сімейних цінностей». Будучи супротивниками маршу, вони почали ображати присутніх нецензурною лексикою, в результаті чого між двома групами виникла бійка.

Внаслідок сутичок постраждали двоє поліцейських, вони опинилися в лікарні. Натомість 16-ох порушників громадського порядку доставили до відділків поліції.

Більше подробиць дивіться у сюжеті новин "ЧП-ІНФО" о 19:00.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Село Мощун, Київська область. Саме тут, за 30 кілометрів від столиці, весною 2022-го року був зупинений наступ росіян на Київ. Тоді у Мо...

Село Кухарі, Київська область. До війни тут жило понад 600 людей, а після того, як сюди, у перші дні повномасштабного вторгнення, зайшли...

17-го квітня окупанти вдарили по Чернігову трьома Іскандерами. Є багато загиблих та поранених.    Даний матеріал&nbs...

Пан Олександр живе на Київщині в Макарівському районі. Коли почалась війна їх велика родина не квапилася кудись тікати. Люди навіть уяви...

Пані Олеся стоїть на руїнах власного будинку у селищі Мощун на Київщині і не стримуючи сліз розповідає як вже вдруге в житті її звільнил...

X