Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Київщині чоловік хизувався рушницею та поранив жінку, яка за кілометр сиділа у дворі. ВІДЕО

Киянин приїхав в Обухівський район з наміром продати власну зброю. В той час, коли він демонстрував рушницю товаришам, стався випадковий постріл. Куля пролетіла майже півтора кілометри і влучила у жінку, яка сиділа на подвір’ї з дитиною на руках. Про такі жахливі наслідки необережного поводження зі зброєю стрілок дізнався від поліцейських.

Так, кілька днів тому на спецлінію «102» зателефонувала жителька села Великі Дмитровичі, що на Обухівщині та повідомила, що її сестру поранено з невідомої зброї.

На місце події оперативно прибули слідчо-оперативна група та керівництво місцевого відділу поліції. Встановлено, потерпіла у момент пострілу знаходилась на території домоволодіння з малолітньою дитиною на руках. Завдяки щасливому збігу обставин дитя тілесних ушкоджень не отримало.

Каретою швидкої допомоги 31-річну жінку у тяжкому стані було доправлено до лікарні, де їй діагностували проникаюче вогнепальне поранення грудної клітки.

Для встановлення особи, причетної до злочину, був задіяний весь особовий склад місцевого відділу поліції. Правоохоронці провели титанічну роботу.

Упродовж двох діб оперативники, працівники превенції провели огляд прилеглих територій, відпрацювали населені пункти у діаметрі 2-х кілометрів, здійснили подвірний обхід, опитали жителів та їхніх гостей, встановили та опитали свідків та очевидців цієї події.

Завдяки вжитим заходам поліцейським вдалось встановити особу стрілка. Ним виявився 40-річний киянин, що приїхав у село до друга на рибалку. Правоохоронці вилучили у нього зброю – мисливську рушницю МКМ 7,62 та дозвільні документи.

Порушника доставлено до Обухівського відділу поліції для встановлення всіх обставин події. Він зізнався у скоєному, надав правдиві покази.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщи...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Жахливий ранок. Троє загиблих дітей на Синельниківщ...

Внаслідок операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні Од...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійсь...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Інженерн...

X