Перейти до основного вмісту

ДТП

За вихідні на Тернопільщині сталось 14 ДТП, під час однієї з них жінку розірвало навпіл. ФОТО

Чотирнадцять дорожньо-транспортних пригод за 12-13 вересня трапилося на дорогах Тернопільської області. Сім з них правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, оскільки травмувалося семеро людей. Для двох потерпілих аварії завершилися летально.

Із відкритою черепно-мозковою травмою, переломом кісток голови, забоями та в церебральній комі до реанімаційного відділення Шумської лікарні госпіталізували жительку району, 1987 року народження.

Травми вона отримала 12 вересня у ДТП на подвір'ї власного господарства. За попередньою інформацією, потерпіла знаходилася у дворі разом з чоловіком. В якийсь момент жінка побачила, що автівка, яка стояла припаркована під нахилом, почала котитися. Зупинити ВАЗ 2107 спробувала самостійно, впершись руками в передню частину. В цей час чоловік заскочив в авто і натиснув на гальма.

Легківка різко зупинилася, а жінка за інерцією спіткнулася і впала, вдарившись головою в кам'яне покриття.

Інформацію про аварію за участю скутериста на лінію "102" повідомив фельдшер бригади швидкої допомоги. В селі Оленівка Гусятинського району не впоралася з керуванням водій скутера. Жінку із черепно-мозковою травмою госпіталізували до лікарні, але врятувати її життя не вдалося. Через добу після автопригоди вона померла.

На Кременеччині неподалік села Великі Млинівці водій автомобіля Hyundai Elantra зіткнувся з гужовою підводою, яка рухалася в попутному з іномаркою напрямку. Чоловіка з підводи, 1961 року народження, доправили в реанімаційне відділення.

У Чортківському районі жінку від сильного удару автомобілем розірвало навпіл, а частини тіла розлетілися по дорозі та лісосмузі.

Аварія трапилася 13 вересня близько 2:40 на автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, неподалік села Ягільниця . Водій автомобіля Audi A4 збив жінку, яка, за його словами, перебувала на проїжджій частині дороги.

Дана ділянка шляху не освітлювалася і кермувальник помітив людину на своєму шляху занадто пізно. Особа загиблої встановлюється. Жінці на вигляд 40-50 років. Була одягнута в сіру футболку, темні штани та гумові тапки

Після удару автівка злетіла в кювет.

На Теребовлянщині не розминулися автомобілі Славута та Opel. За попередніми даними, водій ЗАЗ-Славута, рухаючись дорогою сільського значення, між селами Плебанівка та Долина частково виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в Opel Meriva.

В результаті ДТП до лікарні в травматологічне відділення потрапив водій ЗАЗу. Травмувалася і пасажирка іномарки. Але після надання меддопомоги її відпустили за місцем проживання.

Ще одну автопригоду з травмованими зареєстрували правоохоронці в селі Вірля Кременецького району.

Там водій мотоциклу Musstang МТ 110 не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та травмувався. Його бригада швидкої доправила в медзаклад. За попередньою інформацією, у чоловіка множинні рвані рани поверхні рота, перелом щелепи. На момент ДТП мотоцикліст перебував у стані алкогольного сп'яніння. 

Двоє людей потрапило до лікарні і на Лановеччині. На автодорозі біля села Осники зіткнулися автомобіль ВАЗ 21063 та мотоцикл LIFAN. Травми отримали водій та пасажир двоколісника. Їх обох доправили в реанімаційне відділення.

За матеріалами ВК ГУНП у Тернопільській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Тернопільська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Нагадаємо, автопригода сталася 17 квітня близько третьої години по автодорозі М-21 між населеними пунктами с. Озаринці та смт Вендичани ...

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим в селі Недобоївці, надійшло до поліції пообіді. Для встановлення всіх причин ...

Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Городоцькій у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення авто...

Аварія сталася на перехресті вулиць Гвардійців-Широнінців та Героїв Праці. За адресою зіштовхнулися автомобіль «Scania» під керування...

Унаслідок автопригоди у селищі Любашівка, травмувалася людина. Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «ВАЗ», здійснюю...

X