Перейти до основного вмісту

ВОЄННІ ЗЛОЧИНИ

Поліція вже 2 роки шукає нападника на репортерку «Магнолії-ТВ». ФОТО

В МВС нещодавно прозвітували, що усі напади на журналістів тримають на контролі і розслідують ретельно. Однак, виявляється, далеко не всі.

Так, в поліції вже 2 роки не можуть знайти нападника  на репортерку «Магнолії-ТВ» Анастасію Березій.

Нагадаємо, під час зйомок ДТП  ще у грудні 2017 чоловік напав на дівчину, вирвав з рук мікрофон і викинув з мосту.

Справу зареєстрували швидко, і вже 8 лютого 18 року її передали до суду. Втім відповідач перестав приходити на засідання і 5 вересня 2019 року його оголосили у розшук.

Нападник, Андрій Головач, і зараз в списках МВС, як людина, що переховується від правосуддя. В цьому можна легко пересвідчитись на сайті відомства.

Розшук доручили Печерському управлінню поліції. Втім вже кінець вересня 2020, а звістки про чоловіка жодної. Наша репортерка зверталася з запитом до правоохоронців, аби дізнатися, що зроблено для пошуку її кривдника втім у відповідь отримала формальну відписку.

Про це вона розповіла у коментарі «Магнолії-ТВ».

«Мені відповіли, що цей обвинувальний акт переданий до печерського районного суду. Цю інформацію я мала ще у 18 році. Нової інформації не надали», - сказала вона. 

Чергове судове засідання у справі призначене на 5 жовтня. Втім якщо поліцейські за 2 роки не змогли знайти чоловіка, що напав на репортерку, за кілька тижнів їм це навряд чи вдасться.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Село Кухарі, Київська область. До війни тут жило понад 600 людей, а після того, як сюди, у перші дні повномасштабного вторгнення, зайшли...

17-го квітня окупанти вдарили по Чернігову трьома Іскандерами. Є багато загиблих та поранених.    Даний матеріал&nbs...

Пан Олександр живе на Київщині в Макарівському районі. Коли почалась війна їх велика родина не квапилася кудись тікати. Люди навіть уяви...

Пані Олеся стоїть на руїнах власного будинку у селищі Мощун на Київщині і не стримуючи сліз розповідає як вже вдруге в житті її звільнил...

За десять місяців після підриву Каховської ГЕС росіяни опублікували відео цього страшного воєнного злочину. Крім цього, в мережу злили і...

X