Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Підозрюваного у нападі на Володимира Балуха взяли під варту

Дніпровський районий суд обрав запобіжний захід  підозрюваному у побитті Володимира Балуха. Про це повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець у Facebook.

Затриманого арештували на 2 місяці без альтернативи внесення застави.

Зловмисника затримали в ніч на 18-те вересня і оголосили підозру.  Ним виявися 33-річний мешканець Київщини, безробітний,  який вже потрапляв до поля зору правоохоронців.

З’ясувалося, що він прийшов в гості до знайомого, який працює охоронцем в одному із ресторанів у столичному Гідропарку, де у нього і виник конфілкт із Балухом.

Нагадаємо, 8 вересня Володимир Балух разом із друзями відзначали річницю звільнення з полону у ресторані «Козак». Близько півночі Володимир вийшов із закладу і попрямував до ресторану «Edem».

Там він посварився з невідомим, а сварка перейшла у бійку. Чоловік вдарив Балуха ногою - потерпілий впав і втратив свідомість. Після цього зловмисник втік, не надавши постраждалому допомогу. Вранці колишнього бранця Кремля госпіталізували у лікарню.

Наразі Володимир Балух ще перебуває у стані медикаментозного сну. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook народна депутатка Ірина Геращенко. За словами лікарів, пацієнт стабільний, а якщо динаміка буде позитивною, то наступного тижня його спробують вивести з  медикаментозного сну.

Підозрюваний  у суді повністю визнав свою вину, відмовився від адвоката. За його словами конфлікт із потерпілим відбувся на побутовому підґрунті.

Арештованому інкримінують нанесення умисного тілесного ушкодження, небезпечне для життя. Йому загрожує позбавлення волі на строк до 8-ми років.

Досудове слідство триває.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

В ніч на 29 березня, окупанти завдали чергового удару по Київській області. В одній з територіальних громад внаслідок падіння уламкі...

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка...

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

X