Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція Київщини затримала учасників міжрегіональної банди викрадачів автомобілів. ВІДЕО

Організатор і четверо виконавців затримані. Наразі зловмисники ґрунтовно підозрюються у скоєнні 23 фактів незаконного заволодіння автівками на території Києва, столичної області та інших регіонів країни.

Викрили злочинну діяльність та затримали викрадачів авто оперативники Управління карного розшуку, слідчі Слідчого управління поліції Київщини за процесуальним керівництвом прокуратури області. Силову підтримку здійснювали бійці КОРДу та полку поліції особливого призначення.

Як повідомив керівник поліції столичної області Андрій Нєбитов, 37-річний раніше судимий чоловік за крадіжки, бандитизм та угони, організував групу з числа молодиків віком 28-34 років, які теж раніше мали проблеми із законом. Викрадали вони автомобілі марки «Hyundai», «Mercedes», «КІА», «Volkswagen». При цьому пропонували власникам повернути транспорт за винагороду. У разі відмови – продавали на запчастини у різні куточки країни.

Правоохоронці провели 17 масштабних обшуків за місцем проживання зловмисників та за адресами розукомплектування викрадених авто на території Києва, столичної області, Одещини та Рівненщини.

У результаті вилучено: спецтехніку та засоби для викрадення автомобілів, рації, пістолети, набої, велику кількість державних номерних знаків, посвідчень водіїв та свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, банківські картки, готівку, одяг, в якому вони вчиняли злочини.

Також вилучені транспорт та номерні агрегати, які перебувають у розшуку, та автівки, які здійснювали супровід викрадених автомобілів.

Зокрема, в ході проведення обшуку у Рівному, на станції розукомплектування автомобілів, поліцейські вилучили майже сотню фар до автомобілів різних марок, панелі приладів автомобілів та клімат-контролю різних марок, бортові комп’ютери.

Триває досудове розслідування. Максимальне покарання, яке загрожує членам злочинної організації  – до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Наразі групі осіб повідомлено про підозру за  створення злочинної організації та викрадення 13 машин.

Поліцейські продовжують перевіряти причетність затриманих до скоєння аналогічних злочинів.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

В ніч на 29 березня, окупанти завдали чергового удару по Київській області. В одній з територіальних громад внаслідок падіння уламкі...

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка...

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

X