Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція Бердянська: вбивство розкрито, підозрюваний затриманий, але тіло жертви не знайдено. ФОТО

Нагадаємо, 10 вересня до Бердянського відділу поліції звернулась 47-річна жінка із заявою про зникнення її чоловіка.

Вдень 09 вересня він виїхав з місця мешкання на власному автомобілі "Фольксваген" і до теперішнього часу його місцезнаходження невідоме. Мобільний телефон був вимкнений. Відомості за фактом безвісти зниклого громадянина були внесені до Єдиного обліку.

Працівники відділу кримінальної поліції в ході подальшого проведення оперативно-рошукових заходів, в гаражі по вулиці Хіміків у Бердянську виявили автомобіль зниклого чоловіка зі слідами крові в салоні.

Працівники слідчого Управління та карного розшуку, спеціалісти криміналістичної лабораторії і кінологічної служби поліції прибули на місце пригоди та провели невідкладні заходи щодо збору речових доказів.

На підставі зібраної інформації, подія «безвісти відсутній», була перекваліфікована.  Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». 

Наразі працівники поліції за скоєння тяжкого кримінального правопорушення затримали 62-річного жителя Бердянська.  Йому оголошено про підозру, досудове розслідування продовжується. Разом з цим, тривають пошуки  тіла вбитого чоловіка. 

Працівники поліції звертаються до жителів  Бердянська і Запорізької області з проханням надати можливо відому вам інформацію щодо пересування 09 вересня 2020 року автомобілю «Volkswagen Golf Variant» державний номер АР 4885 ЕС з району вулиці Верхньої до вулиці Хіміків, а також автомобілю «Lexus» державний номер АР 0800 ЕН.

Для слідства також буде важливою відома вам інформація щодо злочинної діяльності  особи, підозрюваної у вчиненні вбивства.

Повідомлення можна надавати по телефону чергової частини Бердянського відділу поліції (06153) 3-51-02 а також 099-449-58-35.

За матеріалами ВК ГУНП у Запорізькій області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Протягом вчорашнього дня росіяни здійснили 24 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 85 вибу...

Триває сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

"За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пункті...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій обла...

X