Перейти до основного вмісту

ДТП

З місця події: у Києві біля Байкового кладовища «ВАЗ» потрощився із «Ніссан» і в’їхав у ятки з вінками. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

Моторошна автотроща трапилася вранці у Києві поблизу Байкового Кладовища. На перетині вулиць Грінченка та Байкової зіткнулися «ВАЗ» та «Ніссан», постраждало 4-ро людей.

Подробиці ДТП знімальна група «Магнолії-ТВ» дізнавалася на місці події.

Водій «ВАЗу» перебував у шоковому стані. Втім він розповів, що рухався  із Саперно-Слобідської по Грінченка, хотів повернути ліворуч до кладовища та начебто не помітив «Ніссан». При цьому запевнив, що їхав з невеликою швидкістю 40-60 км/год.

Відбулося фактично лобове бокове зіткнення. Удар був настільки потужний, що «ВАЗ» відкинуло на пішохідну зону, де він збив 18-річну дівчину, яка збиралася перейти дорогу і в’їхав у ятки із квітами і вінками.

«Ніссан» від удару розвернуло в інший бік. Передня частина авто добряче понівечена. Втім водієві та пасажиру дивом вдалося вижити, хоча вони і отримали травми.

Продавці досі не можуть оговтатися. Коли автівки летіли, люди ледь встигли відскочити і врятуватися. А одну із молодих продавчинь взагалі врятував випадковий небайдужий, каже «народилася у сорочці».

Очевидці зізналися, що на цьому перехресті часто трапляються аварії, а водії перевищують швидкість. Запевняють, так було і на цей раз.

Внаслідок ДТП було багато постраждалих. На місці події було 3 карети швидких. Шпиталізували водія та пасажира «Ніссану», дівчину-пішохідку та пасажирку іншого авто.

Найбільше у пригоді постраждала пасажирка «ВАЗу», її довелося вирізати рятувальникам із авто, адже її затисло у салоні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції, яка з’ясовувала всі обставини ДТП. Внаслідок аварії було ускладнено рух у напрямку вулиці Саперно-Слобідської.

Більш докладніше дивіться у випуску новин на телеканалі "ЧП. INFO"  о 19:00.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

На вулиці Дніпровській сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком. На місце події прибула слідчо-оперативна група з р...

За минулі вихідні дорожньо-транспортні пригоди сталися в Тисменицькій, Богородчанській ГТ та Болехові. Слідчі розпочали кримінальні пров...

Автомобіль, яким було скоєно наїзд, правоохоронці вилучили на арештмайданчик. За скоєне водію, 30-річному місцевому жителю, загрожує пок...

Автопригода сталася на автодорозі сполученням Київ – Одеса неподалік села Болгарка. Попередньо слідчі встановили, що сталося зіткненн...

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Славуті, по вулиці Церковній. 37-річний житель району на автомобілі «Toyota Yaris Cross», руха...

X