Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Миколаєві спалахнув конфлікт між патрульними і лікарем "нестандартної" швидкої із важко хворим. ВІДЕО

Конфлікт просто на дорозі спалахнув між медиками та патрульними у Миколаєві. Правоохоронці зупинили нестандартну швидку із проблисковими маячками, яка здалася їм підозрілою.

Автор, який оприлюднив відео в мережі, стверджує, що лікарі рухались до Мелітополя із хворим, якому була потрібна операція. Також стверджують, що їх протримали майже годину.

На відео чутно, як жінка, яка називає себе старшою у бригаді, на емоціях починає вимагати від поліцейських, щоб ті негайно їх відпустили, бо вважає це незаконним. Вона запевнила, переходячи на крик, що по документам їхній транспорт – спеціалізована медична допомога.

При цьому медпрацівниця пригрозила, що все відзняте на мобільний викладе у ютуб.

Втім у поліцейських, які також оприлюднили відео, є своя версія.

Патрульні стверджують, що помітили Renault, який рухався з увімкненими спеціальними сигналами синього кольору. Оскільки нанесені на автівку логотипи не підпадали під будь-які спеціальні служби України, патрульні вирішили зупинити авто для перевірки законності використання спецсигналів.

 Як з’ясувалося, автомобіль належить однієї з громадських організацій і дозволу встановленого зразка на використання спецсигналів водій не мав.

Під час перевірки документів з автомобіля вийшла невідома громадянка та почала провокувати патрульних на конфлікт. Водій, зі свого боку, пояснив, що вони перевозять чоловіка після операції в лікарню іншого міста.

 Оскільки існувала загроза здоров’ю людини, патрульні вирішили не затримувати транспортний засіб, тому врешті-решт патрульні відпустили швидку. Стверджують, що з моменту зупинки пройшло не більше 10 хвилин.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Миколаївська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

На тимчасово окупованій Херсонщині зникли безвісти 15-річна Катя Свірідова та 17-річний Кирило Селіванов. Якщо у вас є бодай якась ін...

Шістнадцятирічна Вікторія Андрієць, до початку повномасштабної війни дівчинка мешкала на лівобережжі Херсонщині у Скадовському районі в ...

X