Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Трагедія на Виноградарі: поліція Києва затримала батька-нелюда за безжальне вбивство маленького сина. ВІДЕО

Поліція Києва затримала батька-нелюда, який жорстоко вбив власного маленького сина, поки дитя мирно спало.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», трагедія розігралася напередодні пізно ввечері на Виноградарі на проспекті Правди 31.

Жителі багатоквартирного будинку розповіли, що на 7-му поверсі чоловік посварився з дружиною і вигнав її з дому, після чого підпалив дитяче ліжечко, де спала дитина.

Відомо, що коли приїхали пожежні та поліція чоловік одразу не хотів відчиняти двері.

Пожежу ліквідувалися кілька хвилин, але дитину не вдалося врятувати. На жаль, 6-річний хлопчик наковтався диму і загинув. Мамі загиблої дитини надавали допомогу медики, жінка була у шокову стані.

Втім згодом в поліції спливли і інші жахливі подробиці цього звірячого вбивства.

Коли рятувальники зрізали двері та зайшли у квартиру, то негайно загасили вогонь. Далі в одній із кімнат поліцейські виявили обгоріле тіло маленької дитини, та ще й зі слідами насильницької смерті.

Для встановлення остаточної причини смерті тіло хлопчика направили на проведення судово-медичної експертизи. Вона показала, що нелюд спочатку ножем зарізав сина, після чого підпалив ліжко в якому знаходилася дитина.

Зловмисника затримали і розпочали кримінальне провадження. Це 36-річний місцевий мешканець, раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Хоча сусіди розповіли, що чоловік часто влаштовував скандали, але такого жахливого вчинку від нього не очікували.

Є інформація, що чоловік – військовий. Із дружиною нібито розведений. Ймовірно, того дня він забрав дитину до себе. Коли ж матір прийшла забрати хлопчика, батько її не пустив. А потім вбив і влаштував пожежу. Та в поліції ще мають з’ясувати усі деталі трагедії.

Найближчим часом затриманому буде повідомлено про підозру. Йому загрожує довічне.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X