Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Дві юні дівчини напідпитку влаштували дебош у потягу і не доїхали до Києва. ФОТО

Дві юні дебоширки, орєінтовно 17-ти і 19-ти років, «поставили на вуха» один із вагонів потягу «Львів - Київ», повідомляє «Київ оперативний», який оприлюднив відео нічних пригод.

Як розповіли очевидці, дівчата їхали у купе, але там чомусь їх тихо не сиділося. Вони буянили від самого Львова – вживали алкоголь, слухали музику, кричали, бігали роздягнені по вагону, курили просто у вагоні, не зважаючи на зауваження.

Пасажирки не зважали на те, що час був пізній, коли люди в основному відпочивають у вагонах, тому подалі від їхнього галасу сусідні купе довелося навіть переселити до іншого вагону.

Але працівникам залізниці врешті-решт урвався терпець і на станції «Шепетівка» начальник потягу прийняв рішення висадити неадекватних дівчат. Втім і це виявилося не так то просто. Вгамовувати юнок прибула охорона залізниці і поліція.

Дівчата явно були не в собі, вели себе зухвало, нецензурно лаялася, заявили, що нічого поганого не робили і що підстав для того, щоб висадити їх з потягу немає.

Юні особи не здавалися до останнього та спробували розіграти карту “харасменту”: вони повідомили, що коли були оголеними, хтось намагався на них подивитися.

Їм нагадали, що згідно з правилами перевезення пасажирів, перебувати у нетверезому стані  і так шуміти не можна, втім достукатися до юних голів не вдалося.

До Києва дві буйні пасажирки так і не доїхали, їх висадили у Шепетівці в ніч на 19 жовтня. Дівчата самі виходити не схотіли, у цьому допомогла поліція та працівники Укрзалізниці.

Коли дівчата вже зрозуміли, що правоохоронці не змилуються, то зрештою вийшли із вагона на станції “Шепетівка”.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ми розшукуємо чотирнадцятирічну Вікторію Пушкар. Двчинка мешкала на лівобережжі Херсонщині у селищі Абрикосівка, яке залишається в окупа...

Ми розшукуємо Андрія Панаріна. Хлопець зник у лютому 2023 року і за весь цей час про нього не було жодної звістки. Андрій жив на лівобер...

О 18:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у пров. Козацький в с. Говтвянчик Полтавського району у колодязь без ...

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

О 16:31 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Мавковичі на вул. Лугова, Львівського району. Пожежа виникла в о...

X