Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

В Одесі зухвальці мало не переоформили та не привласнили будівлю міської ДФС. ФОТО

За процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури затримано двох громадян України за фактом підкупу особи, яка надає публічні послуги, та шахрайства.

За даними слідства, затримані шляхом шахрайства намагалися заволодіти нерухомим майном Державної фіскальної служби України.

Вони ініціювали перед приватним нотаріусом - державним реєстратором питання про проведення державної реєстрації права власності на будівлю площею понад 2 тис. м. кв. у центрі Одеси, яка належить ДФС, за іншою особою.

Правоохоронці затримали їх після надання нотаріусу підроблених документів та 40 тис доларів США в якості «подяки» за перереєстрацію права власності.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, за результатами яких будуть вирішуватися питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється детективами слідчого управління ГУ Нацполіції в Одеській області.

За матеріалами прес-служби прокуратури Одеської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Одеська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X