Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

В Одесі ув’язнені просто під час суду порізали собі вени, - ЗМІ. ФОТО

У Малиновському суді Одеси під час судового засідання семеро ув’язнених порізали вени. Про це повідомляє 048 ua з зали суду.

Сьогодні в суді розглядалася кримінальна провадження щодо бунту в колонії в травні 2019-го року. Підсудним мали обрати запобіжний захід.

Ймовірно, підсудні порізали вени заточками, які їм передали разом з масками.

До суду приїхали швидкі і забрали всіх сімох постраждалих в медичні заклади.

У трьох підсудних закінчився термін попереднього покарання, яке вони відбували в 51 колонії. Запобіжний захід підозрюваним продовжували вже кілька разів.

Сьогодні адвокати просили змінити запобіжний захід на домашній арешт. Суддя знову продовжив утримання в СІЗО на 2 місяці. Це і стало причиною масової акції із ушкодження.

За словами дружини одного з підсудних Сергія Лозюка, умови утримання в 51-й колонії були просто жахливим. Ув’язнених постійно били, давали неїстівну їжу, в якій були червяки.

Це вже п’яте судове засідання по даній справі. Переносяться вони тому, що на суд не приходять свідки. Наступне засідання відбудеться 3 листопада.

Нагадаємо, в ДУ «Південна виправна колонія № 51» в травні 2019 року відбулося бунт і пожежа. Тоді незадоволені умовами утримання ув’язнені підняли бунт.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Одеська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Розпочалася сімсот шістдесят п’ята доба широко...

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

За даними слідства, 28 березня близько 15:20 російська армія вкотре обстріляла Херсон.   В зоні ураження снарядів опинилося...

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

X