Перейти до основного вмісту

ВОЄННІ ЗЛОЧИНИ

Всенародне опитування українців, ініційоване Зеленським, цілком законне, - політичний експерт. ВІДЕО

Цілком законним вважає всенародне опитування, яке ініціював президент Володимир Зеленський, експерт ГО «Слово і Діло» Валентин Гладких.

Про це він заявив в ефірі ток-шоу «Відкритим текстом» на телеканалі «ЧП-ІНФО».

 «Це не буде проводитися під егідою держави, за державний кошт, не буде використовуватися адміністративний потенціал, ЦВК, ТВК, ДВК не будуть залучені до цього. Це опитування проводитися за межами виборчих дільниць, дуже важливий момент. І це буде проводитися соціологічними конторами», - сказав він.

За словами політичного експерта, спочатку в ініціативі глави держави поставити 5 запитань народу були певні  помилки, втіх їх вдалося усунути, тож опитування цілком можна провести у законний спосіб.

«За великим рахунком всі ті застереження, які висловлювалися, вони зняті. Особисто я не бачу погано в тому, щоб поцікавитися думкою людей, навіть, якщо ця думка, не буде мати жодних політико-правових наслідків», - зауважив Валентин Гладких.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що в день місцевих виборів, 25 жовтня, поставить виборцям 5 питань, аби зробити так, як вони вирішать: чи варто ввести довічне ув'язнення за корупцію в особливо великих масштабах; чи варто ввести на Донбасі вільну економічну зону; чи варто скоротити парламент до 300 депутатів; чи варто легалізувати медичний канабіс для зменшення болю тяжкохворих; чи варто порушити на міжнародному рівні питання виконання зобов'язань за Будапештським меморандумом.

Офіс президента підтвердив, що це опитування не матиме юридичних наслідків.

До слова, у «Слузі народу» пообіцяли, що члени партії, кандидати в депутати місцевих рад від партії та їхні представники не будуть задіяні для проведення опитування і спілкування безпосередньо із громадянами в день проведення виборів.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Село Мощун, Київська область. Саме тут, за 30 кілометрів від столиці, весною 2022-го року був зупинений наступ росіян на Київ. Тоді у Мо...

Село Кухарі, Київська область. До війни тут жило понад 600 людей, а після того, як сюди, у перші дні повномасштабного вторгнення, зайшли...

17-го квітня окупанти вдарили по Чернігову трьома Іскандерами. Є багато загиблих та поранених.    Даний матеріал&nbs...

Пан Олександр живе на Київщині в Макарівському районі. Коли почалась війна їх велика родина не квапилася кудись тікати. Люди навіть уяви...

Пані Олеся стоїть на руїнах власного будинку у селищі Мощун на Київщині і не стримуючи сліз розповідає як вже вдруге в житті її звільнил...

X