Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Херсонщині школярки побили 12-річну дівчинку і оприлюднили знущання в інтернеті

З’ясування стосунків між юними мешканками Білозерки, що на Херсонщині, завершилися бійкою та кримінальним провадженням у поліції.

Відео, на якому зафіксовано, як дві дівчини б’ють іншу,  поліцейським потрапило на очі під час моніторингу мережі Інтернет.

Як вдалося з’ясувати, події розвивалися ще 23 жовтня у Білозерському районі. Конфлікт виник між 12-річною дівчинкою та двома дівчатками 13 та 11 років.  

Причиною стало те, що 12-річна школярка образила словесно одну з подруг, тому дівчата вирішили зустрітися для вирішення конфлікту, але розмова переросла у бійку: дві дівчинки побили третю і розмістили відео побиття в інтернеті.

 Правоохоронці встановили всіх учасників бійки. Для надання пояснень разом з батьками їх запросили до відділення поліції.

Але в ході спілкування з батьками потерпілої виявилось, що подібні конфлікти з даними підлітками відбуваються не в перше, але батьки не хотіли звертатись до поліції.

Якби відео зі знущаннями не потрапило б до соціальних мереж, кривдниці залишились би без покарання.

Поліція наразі відкрила кримінальне провадження. Справу розслідують як хуліганство, вчинене групою осіб. Досудове розслідування триває.

Поліція Херсонщини закликає батьків: якщо ви знаєте, що вашу дитину ображають, обов’язково зверніться до поліції та не замовчуйте дані факти.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Херсонська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

"За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пункті...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв ві...

X