Перейти до основного вмісту

ВОЄННІ ЗЛОЧИНИ

Чому водії «євроблях» вимагають доступного розмитнення ? - суперечка в ефірі. ВІДЕО

Старі автівки на іноземній реєстрації, які не потрібні Європі і підлягають утилізації, не мають їздити Україною і забруднювати повітря. Тож розмитнення їх не повинно бути дармовим.

Таку думку висловив ведучий телепроекту «Зупини Лося» Костянтин Андріюк в ефірі ток-шоу «Відкритим текстом» на телеканалі «ЧП.INFO».

«Держава повинна рухатися назустріч, але не повністю виконувати їхні вимоги. Чому ці автомобілі, які в Європі не відповідають євростандартам, екологічним стандартам, чому вони в Європі не їздять, а утилізовуються, і чому вони вільно пересуваються в Україні? І більше того, їхні власники старих автомобілів мають нахабство і кажуть: «дайте нам розмитнити їх за 3 копійки, щоб ми далі коптили ними повітря!», - обурився журналіст.

Натомість його опонент, один із співзасновників громадської організації «Авто Євро Сила» Олександр Чернявський запевнив, що автівки на єврономерах відповідають всім екологічним і технічним нормам.

«Всі автомобілі ( на єврономерах - ред.) пройшли техогляд,  вони в Європі всі їздять, відповідають євростандартам, які були в Європі», - сказав він.

Один із організаторів акції протесту «євробляхерів», які майже тиждень тривають у центрі Києві, зазначив, що незаможні українці вимагають справедливого розмитнення своїх авто.

«Ми вимагаємо, щоби була справедливість. Щоби багатий, який купляє авто за 100 тисяч доларів і платить всього 30 %, щоби бідна людина, малозабезпечена платила також 30 %, а не 300 %, як зараз», - наголосив Олександр Чернявський.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Анатолій Левченко відомий у Маріуполі театральний режисер. Чоловік за останні два роки пережив справжнє пекло і тепер навіть не знає, що...

Село Мощун, Київська область. Саме тут, за 30 кілометрів від столиці, весною 2022-го року був зупинений наступ росіян на Київ. Тоді у Мо...

Село Кухарі, Київська область. До війни тут жило понад 600 людей, а після того, як сюди, у перші дні повномасштабного вторгнення, зайшли...

17-го квітня окупанти вдарили по Чернігову трьома Іскандерами. Є багато загиблих та поранених.    Даний матеріал&nbs...

Пан Олександр живе на Київщині в Макарівському районі. Коли почалась війна їх велика родина не квапилася кудись тікати. Люди навіть уяви...

X