Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Іноземцю, який збив на острівці безпеки 4-ох людей у Харкові, повідомили підозру. ФОТО

22-річному громадянину Ємену, який спричинив масштабну аварію у Харкові і зніс на острівці безпеки 4-ох людей, повідомлено про підозру.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ, страшна ДТП трапилася 7 листопада. На  перехресті пр. Науки та вул. Космічної іноземець за кермом Volkswagen на величезній швидкості (за попередніми даними - 120 км/годину) влетів в «острівець безпеки», де стояли 4 пішоходи.

Трьох людей, серед яких був 9-річний хлопчик, з переломами і серйозними травмами госпіталізували до лікарні. Одна жінка, орієнтовно 50-ти років, впала в кому.

Водію проведено освідування на предмет наявності алкоголю або наркотичних речовин в крові, остаточні результати в прокуратурі обіцяють пізніше.

Водію наразі інкримінують «порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження». Йому загрожує від 3 до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Також вирішується питання про направлення до суду клопотання про обрання запобіжного заходу. Проводяться необхідні слідчі дії.

Станом на зараз, одна з постраждалих із вкрай важкою черепно-мозковою травмою в комі на ШВЛ - лікарі від неї не відходять. Хлопчик - з множинними переломами рук, ніг та іншими, але життя його нічого не загрожує. Решта постраждалих - вдома.

Про це повідомив перший заступник голови харківської міської ради Ігор Терехов на своїй сторінці у Facebook.

«Я дуже сильно попрошу керівництво правоохоронних органів, щоб з особливою ретельністю перевірити інформація про те, чи було це гонками по центральному проспекту Харкова. Якщо так - то другий учасник цього "змагання" теж повинен понести відповідальність», - відзначив він.

В МВС повідомили, що винуватець ДТП вже потрапляв у поле зору поліції. У цьому році він притягувався до відповідальності, він напав на дівчину із ножем, але вийшов під заставу в 105 тисяч гривень.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Харківська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X