Перейти до основного вмісту

ВОЄННІ ЗЛОЧИНИ

На Львівщині активісти перекривали траси міжнародного значення. ВІДЕО

Для перегляду відео натисніть на зображення

На Львівщині сьогодні перекривали траси міжнародного значення. Акцію протесту організував Всеукраїнський рух підприємців #SaveФОП.

Активісти перекривали траси Київ-Львів у селі Малі Піски, Львів-Ужгород у Самборі, Львів-Краковець у  Яворові, Львів-Ужгород у Стрию та Львів-Рава-Руська у селі Сопошин.

На такі кроки мікропідприємці пішли у відповідь на невиконання урядом їхніх вимог. Про це повідомляли на сторінці руху #SaveФОП у Фейсбуці.

Підприємці вимагають, щоб парламент скасував законопроєкти №385031 і №385032, які запровадять повну фіскалізацію малого бізнесу. Люди побоюються, що за найменші помилки у звітності чи перебої з Інтернетом їм загрожують драконівські штрафи.

Натомість ФОПи наполягають, щоб влада до 21 листопада ухвалила альтернативні законопроекти і повернула спрощену систему оподаткування та не запроваджувала для ФОПів касові апарати.  

Активісти також побоюються карантину вихідного дня, який може торкнутися мілких підприємців, а великі мережі будуть отримувати надприбутки. Люди кажуть, що відстоюють своє право на працю і проти вибіркового закриття бізнесу під час карантину.

Тим часом знайшлося багато людей, які висловили обурення з приводу перекриття доріг.

«Навіщо перекривати дороги?! Хочете бастувати і щоб був толк, ідіть бастувати під міську раду! Не пускайте на роботу, чи не випускайте з міськради депутатів, а не перекривайте дороги! Ви не розумієте, що перешкоджаєте іншим людям, таким же ж як і ви, добратись на роботу, чи додому, чи якісь важливі справи у людей, можливо хтось буде їхати до свого родича у лікарню.....Депутатам по барабану те що ви перекриєте проїзд, їм це ніяк не перешкоджає», - написали у коментарях до акції.  

До  слова, подібні акції пройшли і в інших регіонах, зокрема у Житомирі, Вінниці, Дніпрі, Сумах, Тернополі, Херсоні, Миколаєві, Одесі та на Закрпатті.

Активісти на цьому зупинятися не збираються. І на завтра анонсували перекриття траси "Одеса-Рені". А 16 листопада ФОпи мають намір мітингувати під Верховною Радою.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Село Кухарі, Київська область. До війни тут жило понад 600 людей, а після того, як сюди, у перші дні повномасштабного вторгнення, зайшли...

17-го квітня окупанти вдарили по Чернігову трьома Іскандерами. Є багато загиблих та поранених.    Даний матеріал&nbs...

Пан Олександр живе на Київщині в Макарівському районі. Коли почалась війна їх велика родина не квапилася кудись тікати. Люди навіть уяви...

Пані Олеся стоїть на руїнах власного будинку у селищі Мощун на Київщині і не стримуючи сліз розповідає як вже вдруге в житті її звільнил...

За десять місяців після підриву Каховської ГЕС росіяни опублікували відео цього страшного воєнного злочину. Крім цього, в мережу злили і...

X