Перейти до основного вмісту

ВОЄННІ ЗЛОЧИНИ

СБУ навряд чи буде закривати пропагандистські ЗМІ через новий закон про відомство, - Корчинський. ВІДЕО

Служба безпеки України не наважиться закривати пропагандистській канали. У цьому переконаний український націоналіст, лідер партії «Братство» Дмитро Корчинський.

Про це він заявив в ефірі ток-шоу "Відкритим текстом" на телеканалі "ЧП.INFO".

Політик в цілому вітає нову норму закону про СБУ, яка дозволяє відомству закривати канали за російську пропаганду, але впевнений: ЗМІ боятися нічого.

«Надання таких прав СБУ – це необхідний компроміс і хай «ватани» радіють, що це СБУ. СБУ толерує вату в усій її підривній діяльності. Це справді дуже мяка і толерантна прес-служба. Я вважаю, що зайвих проблем у звязку з цим у «вати» не виникне. Але ми принаймні будемо знати, на кого тиснути у цьому сенсі», - зазначив він.

Втім навіть якщо СБУ буде робити подання на якісь ЗМІ до Нацради, то політик переконаний, що до закриття каналів не дійде, і пояснив чому.

«Нацрада являється так само являється дуже корумпованим органом, на яких дуже впливають власники промосковських ЗМІ, і ми це бачили всі ці останні роки. Тобто хвилюватися цим журналістам, насправді пропагандистам немає жодного сенсу, але хоч якось впорядкувати, це було би потрібно. І методом виключення такий законопроект є найбільш доцільним на сьогоднішній день», - підкреслив Корчинський.

Нагадаємо, автори проєкту, начебто для боротьби із сепаратизмом і тероризмом, виступили з ініціативою дозволити СБУ фактично закривати телеканали, причому без рішення суду. Для того, аби відібрати ліцензію у мовника спецлужбам достатньо буде запідозрити його у сепаратизмі чи тероризмі та зробити подання до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

Повну версію програми дивіться на ютуб-каналі "Магнолії-ТВ" за посиланням - https://youtu.be/n3CqRt6UBQk

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Анатолій Левченко відомий у Маріуполі театральний режисер. Чоловік за останні два роки пережив справжнє пекло і тепер навіть не знає, що...

Село Мощун, Київська область. Саме тут, за 30 кілометрів від столиці, весною 2022-го року був зупинений наступ росіян на Київ. Тоді у Мо...

Село Кухарі, Київська область. До війни тут жило понад 600 людей, а після того, як сюди, у перші дні повномасштабного вторгнення, зайшли...

17-го квітня окупанти вдарили по Чернігову трьома Іскандерами. Є багато загиблих та поранених.    Даний матеріал&nbs...

Пан Олександр живе на Київщині в Макарівському районі. Коли почалась війна їх велика родина не квапилася кудись тікати. Люди навіть уяви...

X