Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Групу київських поліцейських підозрюють у викраденні людини і вимаганні хабаря. ФОТО

Департамент внутрішньої безпеки національної поліції спільно з Державним бюро розслідувань повідомили про підозру трьом співробітникам Солом’янського управління поліції Києва.

За даними слідства, двоє оперативників та інспектор з дізнання під виглядом покупців позашляховика ToyotaLandCruiser затримали 50-річного мешканця Львова та його знайомого. Власника машини звинуватили в тому, що він ніби то продає вкрадену автівку.

За "непритягнення до кримінальної відповідальності" поліцейські вимагали 10 тисяч доларів США. Вони змусили львів'янина зателефонувати братові, аби той привіз частину суми у зазначене ними місце.

При цьому правоохоронці одягнули на чоловіка кайданки і поїхали забирати «відкупні». Його знайомого в цей час незаконно утримували в одному з кабінетів Солом’янського управління поліції для підстраховки.

Дві тисячі євро поліцейські одержали, ще дві з половиною тисячі доларів США власнику авто дозволили передати пізніше. Лише після цього заручників відпустили.

Розпочато кримінальне провадження. У ДБР та Департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції справу розслідують як  «незаконне позбавлення волі або викрадення людини"  та одержання хабаря.

Слідчі  ДБР, вже вручили підозри трьом поліцейським. Готується додаткова правова кваліфікація  та вручення підозри іншим фігурантам. Триває досудове розслідування.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X