Перейти до основного вмісту

ВОЄННІ ЗЛОЧИНИ

Викрадений Ткаченко про легалізацію зброї: Україна має захищати громадян, а не бандидів. ВІДЕО

Українці повинні мати можливість захищати себе і своє майно від злочинців.

Таку думку висловив у ексклюзивному коментарі «Магнолія-ТВ» бізнесмен, колишній акціонер одного із заводів у анексованому Криму Сергій Ткаченко. Він не зміг дати відсіч озброєним бандитам, коли його викрали у липні цього року.

Нагадаємо, бізнесмена викрали у Києві 1 липня. Понад 2 тижні зловмисники тримали полоненого у наручниках у підвалі в Голосіївському районі столиці. Підприємця прикували до батареї, катували, били і знущалися з нього, вимагаючи 25 мільйонів доларів. Поліція звільнила Ткаченка 15 липня.

Бізнесмен переконаний, що якби мав при собі зброю того злощасного дня, то цього б не сталося.

«Якщо би бандит, який хоче нанести шкоду якійсь родині, знав, що там є зброя, я думаю на 95%, люди відмовилися би від таких намірів, я маю на увазі бандитів. А люди були би захищені. А так виходить, що люди беззахисні, а люди користуються. Ти більше  бандити їздять із зброєю, це все покривається. Тому, що в них є гроші, і вони можуть купляти: і поліцейських, і всіх людей, які зустрічаються на їхньому шляху», - зазначив Ткаченко.

Саме тому, на думку бізнесмена, в Україні потрібно прийняти відповідний закон і дозволити людям себе захищати, як у інших цивілізованих країнах.

«Багато країн світу дозволяють своїм громадянам мати зброю, і нічого поганого у цьому немає. Візьміть ту же Америку, європейські країни. Там закон дозволяє. Відповідно, закон, який має бути прийнятий в Україні повинен захищати передусім громадян України, а не бандитів», - підкреслив Ткаченко.

До слова, у Верховній Раді зареєстрований законопроєкт про обіг цивільної вогнепальної зброї та бойових припасів до неї, який може дозволити українцям використання короткоствольної зброї.

У проблематиці розбиралися наші журналісти. Подробиці дивіться у випуску "ЧП-ДНЯ" на телеканалі «ЧП.INFO» о 19:00.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Мар’яно Гарсіа Калатаюд – громадянин Іспанії. Майже все життя чоловік прожив на своїй батьківщині, але у 2014 році він переїхав до Украї...

Анатолій Левченко відомий у Маріуполі театральний режисер. Чоловік за останні два роки пережив справжнє пекло і тепер навіть не знає, що...

Село Мощун, Київська область. Саме тут, за 30 кілометрів від столиці, весною 2022-го року був зупинений наступ росіян на Київ. Тоді у Мо...

Село Кухарі, Київська область. До війни тут жило понад 600 людей, а після того, як сюди, у перші дні повномасштабного вторгнення, зайшли...

17-го квітня окупанти вдарили по Чернігову трьома Іскандерами. Є багато загиблих та поранених.    Даний матеріал&nbs...

X