Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Володимирі-Волинському пожежа у приватному будинку ледь не вбила подружжя пенсіонерів. ФОТО

О 21:39 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Ніла Хасевича в м. Володимир-Волинський.

До місця події через 6 хвилин прибула чергова варта міської 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС у Волинській області.

Всі зусилля рятувальників були направлені на порятунок людей, які перебували в будинку. Через сильне задимлення вогнеборці застосували апарати на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору, зайшли всередину та змогли врятувати господарів будинку. Подружжя пенсіонерів – Івана Д., 1931 р.н. та Марії Д, 1937 р.н. евакуювали на свіже повітря та передали медикам.

Для гасіння пожежі вогнеборці подали 2 спеціальних водяних ствола та о 21:45 локалізували розповсюдження полум’я, а о 21:53 пожежу вдалось ліквідувати.

Ймовірно, пожежа трапилась через коротке замикання електромережі. Вогнем знищено  меблі, речі домашнього вжитку, два вікна, електрообігрівач, пошкоджено перекриття та стіни в кімнаті.

 

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Волинська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

  Дарія Волошина зникла 26-го травня. У день зникнення востаннє Дарію бачили близько 22-ї години на вулиці Новий Базар, поблизу ...

Вночі о 03:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Чечелівська Новокодацького району міста Дніпро. По...

Шістнадцятирічна Анастасія Кучеренко, дванадцятирічна Сюзана Осман та п’ятнадцятирічна Ангеліна Панфілюк. Усі ці дівчата зникли на тимча...

X