Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Катування та зґвалтування у Кагарлику – 5 поліцейських постануть перед судом. ВІДЕО

ДБР завершило досудове розслідування щодо 5- ти поліцейських Кагарлицького відділення Нацполіції, що у Київській області.

Слідчі з'ясували, що в січні 2020 року колишні правоохоронці затримали двох раніше засуджених, доставили їх до відділку, де катували за допомогою телефонного апарата ТА-57.

Протягом 20-30 хвилин так звані поліцейські били затриманих електричним струмом. При максимальному обертанні ручки індуктора сила струму могла досягнути 100 Вольтів.

Таким методом поліцейські " вибивали" зізнання у злочинах на території Кагарлицького району, після отримання яких людей відпустили.

Також з'ясувалося, що начальник Кагарлицького ВП був у курсі всіх звірств, але нічого не зробив. 

Тим часом на початку травня 2020 року колишній начальник сектору карного розшуку викликав до свого кабінету раніше засудженого за майнові злочини чоловіка та вимагав надати докази щодо крадіжки. А коли той відмовився, жорстко побив затриманого.

Та все спливло назовні і викликало суспільний резонанс після звірств  Поліцейських у ніч з 24 на 25 травня 2020 року.

Тої злощасної ночі начальник сектору карного розшуку Кагарлицького відділення поліції разом підлеглими, затримали і катували двох людей, чоловіка і жінку, начебто задля підвищення показників із розкриття злочинів.

Чоловіка, вже раніше судимого, били, стріляли над головою, одягали протигаз.

Жінку, яку начебто викликали як свідка у крадіжці, також били, катували, то одягаючи протигаз, то перекриваючи доступ кисню до нього, після чого постраждалу зґвалтували.

Колишньому начальнику відділення поліції, його заступнику-начальнику сектору карного розшуку та 3-ом оперативникам  інкримінують насильницьке викрадення людей, катування та зґвалтування і  вручено обвинувальні акти.

У разі доведення вини вказаним особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

В ніч на 29 березня, окупанти завдали чергового удару по Київській області. В одній з територіальних громад внаслідок падіння уламкі...

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка...

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

X