Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Вбивство музиканта у Києві: у справі затримали ще одного підозрюваного. ФОТО

У справі підступного вбивства музиканта Олександра Дерев'янка у Києві зявився ще один підозрюваний.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», про зникнення музиканта повідомила 2 грудня його знайома та розповіла, що з 28-го листопада той не виходить на зв’язок, а останній раз був онлайн 22-го листопада. Тоді правоохоронці відкрили квартиру чоловіка, проте його самого там не знайшли і розпочали пошуки. На жаль, його знайшли вже вбитим.

Як з'ясувалося, двоє спільників, 35-ти та 31-го років вбили самотнього 65-річного киянина, який займався музикою, аби заволодіти його двома квартирами, коштами та іншим майном. Зловмисники під приводом навчання гри на музичних інструментах потрапили до квартири киянина, де його побили і задушили.

Заволодівши документами на квартиру, спільники намагалися приховати тіло чоловіка у гаражному кооперативі у Борисполі. Для цього вони замотали тіло вбитого у плівку та інші речі і вивезли до одного з гаражних кооперативів, де мали намір залити тіло у бетон. Однак не встигли. Їх там затримали правоохоронці.

Двох зловмисників затримали і взяли під варту. Та згодом столичні правоохоронці встановили причетність третього фігуранта до вбивства музиканта на Печерську.

Як встановили слідчі, 31-річний киянин допомагав двом спільникам приховати тіло вбитого. Окрім того, зловмисник викрав із квартири загиблого дорогі музичні інструменти.

Третього співучасника затримали за місцем проживання. Поліцейські провели там невідкладний обшук, під час якого вилучили викрадені інструменти, а також одяг одного з фігурантів зі слідами, схожими на кров.

Зловмиснику повідомлено про підозру. Йому інкримінують  приховування злочину та крадіжку.  Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Олександру Дерев'янку було 65 років. Він грав з гуртами «Синяя Птица» (70-ті), «Світязь» (80-ті), «Визит», «Кобза». З 90-х років Дерев'янко працював на своїй домашній студії «Umbrella Records». Робив записи для таких музикантів як Тіна Кароль, Петро Чорний, Сергій Крилов, Матіас, Песняри, Green Grey, Децл, а також «D.A.Z. Machine».

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій обла...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Кізомис, Дніпровськ...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ За добу ударів по місту Харків не зафіксовано. ▪️ Ар...

У ніч на 28 квітня 2024 року противник атакував 4-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда – Крим, зенітною керованою ракето...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі "У ніч на 28 квітня на Миколаївщині силами та засобами протип...

X