Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Справа Шеремета: суд продовжив запобіжні заходи підозрюваним

Шевченківський  суд продовжив запобіжні заходи для підозрюваних у справі вбивства Шеремета. Судове засідання розпочалося сьогодні в обід і було закритим.

На засіданні були присутні всі троє обвинувачених, їхні захисники і представники обвинувачення. Антоненко знаходився у скляному боксі.

Також на це засідання з'явився адвокат Антоненка Віталій Галенченко, який до цього в судових засіданнях у цій справі участі не брав.

У зв’язку з карантином суд обмежив доступ на судове засідання осіб, які не є учасниками судового процесу, окрім представників ЗМІ, що висвітлюють його хід.

На попередньому засіданні суд визначив порядок дослідження доказів, який має розпочатися з дослідження письмових матеріалів та документів і речових доказів, наданих стороною обвинувачення.

Водночас, у середу Кузьменко написала на своїй сторінці у соцмережі, що 10 грудня буде останнє в цьому році засідання суду в цій справі, на якому розглядатимуть санкції щодо запобіжного заходу

Як повідомлялося, судові засідання у справі щодо вбивства Шеремета у листопаді не проходили, бо захворіла головуюча суддя у справі Оксана Голуб.

На цей раз суд прислухався до прокурора, який заявив, що на волі підозрюваний може переховуватися і тиснути на свідків, і залишив підозрюваного Антоненка під вартою.

Двох інших підозрюваних, Кузьменко і Дугарь, залишили під цілодобовим домашнім арештом до 7 лютого 2021 року.

Раніше Дугарь було встановлено зобов'язання - 168 тис. гривень застави.

Адвокати Антоненка подали власне клопотання, попросивши змінити арешт музиканта на особисте зобов'язання, але суд його не задовольнив.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X