Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Через негоду в Україні сталося майже 1500 ДТП, а у курортній Кирилівці вирує шторм. ВІДЕО

Негода заполонила ледь не всю Україну. Найскладніше ситуація склалась на Київщині та Житомирщині. Тут через дощ, який замерз при мінусових температурах, дороги скувала страшна ожеледиця.

Через негоду залишилися без електропостачання 173 населені пункти в трьох областях. Йдеться про Київську — 79, Житомирську — 58 та Чернівецьку області — 36.

Стихія спричинила справжній колапс на дорогах та велику кількість ДТП.

Як повідомили у Патрульній поліції України, за минулу добу на території України зареєстровано 1 435 повідомлень про ДТП. З яких 84 - із загиблими чи травмованими. В результаті аварій 8 людей загинули і 99 травмовано.

Зазначається, що в Києві на лінію 102 надійшло 503 повідомлення про ДТП. В результаті аварій загинули 2 людини і 6 травмовано.

Також ускладнення погодних умов спостерігалося в Рівненській, Тернопільській, Вінницькій, Хмельницькій та Запорізькій областях.

На Прикарпатті транспорт по 2 години стояв у заторах через обледеніння дороги, повідомляють місцеві ЗМІ.

У зв’язку з несприятливими погодними умовами "Укравтодор" обмежував рух вантажного автотранспорту та автобусів на дорогах державного значення у Рівненській, Тернопільській та Хмельницькій областях. Дороги обробляють протиожеледними матеріалами.

Натомість у курортній Кирилівці Запорізької області вже тиждень штормить на Азовському морі. Пориви вітру сягають 25-30 м/с.

Стихія спричинила масові підтоплення будинків, а морські хвилі продовжують підмивати пляжі. Фото й відео з’явилися в мережі, повідомляє MV.org.ua.

Вода затопила десятки баз відпочинків на Федотовій косі, пишуть журналісти. Подекуди змило підпірні конструкції, вирують сильні пориви вітру.

Синоптики прогнозують, що така погода на Запоріжчині протримається і завтра, 12 грудня. Пориви східного вітру сягатимуть 15-20 м/с, а висота хвиль на акваторії Азовського моря сягатиме 13-15дм, на дорогах очікується ожеледиця. 

У Гідрометцентрі попередили, що ожеледиця може протриматися усі вихідні. 12 і 13 грудня, денна температура повітря в Україні складе від -2° до +15°. У суботу в західних регіонах очікується мокрий сніг, а в неділю - потеплішає на кілька градусів, і практично всю Україну, крім сходу, заллє дощами.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X