Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Львівщині дивом вижила собака, яку жорстоко побили школярі. ВІДЕО

Жахливі картини знущань над твариною потрапили на очі поліцейським Львівщини під час моніторингу соціальних мереж.  У місті Броди невідомі запхали  собаку в мішок та жорстоко побили її.

На кадрах було видно, як нелюди тримають мішок з собакою і б'ють її, а дитячий голос вимагає іншого учасника відео продовжувати бити тварину.

Невдовзі поліцейські  встановили особи зловмисників – ними виявились 16-річний  хлопець  та 14-річна  дівчинка, обоє мешканці Бродівського району.

Підлітки розповіли, що події розгорталися 23 грудня ввечері. На сміттєзвалищі неподалік  одного з сіл району школяр поклав собаку у мішок і бив її металевою трубою. Очевидцем події була його знайома.

Юний живодер в Instagram повідомленнях пояснив, що знущався з собаки, бо вона начебто покусала людей, а ті попросили за пачку цигарок її «провчити».

Правоохоронці розшукали чотирилапу. На щастя, вона була живою. Покалічену тваринку доставили у ветеринарну лікарню.

Як інформують «Броди online» собака перебуває у Радивилівському тваринному центрі. Там ветеринари встановили, що в неї рвані рани, гематоми вушних раковин, кістки кінцівок цілі — без переломів, однак є ймовірність внутрішньої кровотечі.

Тваринку виходили. Мало того, вона вже почала ходити, втім постраждалій, за словами ветеринарів, ще знадобиться реабілітація, повідомляє «Львівська варта»

Наразі в поліції розпочато кримінальне провадження. Справу розслідують як жорстоке поводження з тваринами. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті -  обмеження волі на строк до трьох років.  Досудове розслідування триває.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває вісімсота доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксовано 97 бойови...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артил...

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Кізомис, Станіслав, Велетенське, Садове, Придніпровське, Інженерне, Берислав, К...

Розпочалася вісімсота доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 134 ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 349 разів ударили по Запорізькій обла...

X