Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Розтрата на 200 тис. грн: у Миколаївській міській раді пройшли обшуки. ВІДЕО

У Миколаєві правоохоронці провели обшуки у робочих кабінетах чиновників міської ради, а також на території підрядної організації.

Як розповіли в поліції, вони пройшли  в рамках розслідування справи про присвоєння коштів місцевого бюджету, виділених на облаштування парків, скверів та ремонту тротуарної плитки, що виконуються на замовлення Департаменту житлового-комунального господарства Миколаївської міської ради.

Відомо, що у жовтні 2019 року між підрядною організацією та з ДЖКГ міськради була укладена угода щодо капітального ремонту скверу та території Національного університету кораблебудування імені Адмірала Макарова у Заводському районі Миколаєва.

В ході розслідування встановлено, що роботи за вказаним договором проводились не в повному обсязі, а загальна їхня вартість завищена на понад 200 000 гривень.

У ході обшуків вилучена службова документація, договори підрядів, чорнові записи, зразки тротуарної плитки, які в подальшому направлено на проведення досліджень та інші речові докази.

Керівнику одного з відділів ДЖКГ міської ради повідомили про підозру. Йому інкримінують службову недбалість, зловживання службовим становищем і розтрату у понад 200 тис. грн.

Якщо вину чиновника доведуть, то йому загрожує щонайменше штраф і, як максимум,  обмеження волі на строк до 3-ох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Очікуються висновки відповідних експертиз, після проведення яких прийматимуться подальші процесуальні рішення. Наразі слідчі дії тривають.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Миколаївська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

У ніч на 18 квітня 2024 року противник атакував 13-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько-Ахтарськ – рф та мису Ча...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "Протягом доби ударів по м. Харків не зафіксовано. Окупа...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Михайлівку, Берисла...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області...

Розпочалася сімсот вісімдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

X