Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція затримала злочинців, які в Ірпені на замовлення спалили автомобіль. ВІДЕО

Зловмисники за грошову винагороду у розмірі 2 000 доларів США підпалили автівку жителя міста Ірпінь. Наразі вони затримані і знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

На спецлінію поліції «102» зателефонував 29-річний житель міста Ірпінь та повідомив, що невідомі особи підпалили його автомобіль «Lexus». На місце події одразу прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції.

Оперативники Ірпінського відділу поліції провели низку першочергових оперативно-розшукових заходів, відпрацювали камери відеоспостереження і встановили марку автомобіля, яким пересувались зловмисники. На пошуки авто «КІА» були орієнтовані усі наряди поліції по Україні.

Легковик, який підпадав під орієнтування, поліцейські зупинили в місті  Дніпро.

В автівці перебували двоє жителів міста Запоріжжя 38 та 43 років, які вже мали проблеми з законом.

У затриманні зловмисників поліцейським Ірпеня допомогли співробітники Управління власної безпеки Головного управління ДФС у Київській області. 

Як з’ясувалось, затримані чоловіки є виконавцями цього злочину. Наразі поліцейські встановлюють особу замовника та мотиви вчинення підпалу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. За скоєне зловмисникам загрожує ув’язнення на строк від трьох до десяти років.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X