Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Змусили плазувати і облили зеленкою: у Львові влаштували самосуд над ромом, який обкрадав людей. ВІДЕО

У центрі Львова місцеві жителі вирішили самі покарати рома, який любить переодягатися у жіноче вбрання і обкрадати людей. Обличчя чоловіка облили зеленкою та змусили плазувати по підлозі у магазині.

Про це повідомляє активістка Роксолана Лісовська у спільноті Л.О.В.Ц.І у мережі Facebook.

Як повідомляє “Варта-1”, раніше чоловіка, який перевдягається у жіночий одяг та грабує перехожих, уже затримували у Львові 5-го січня. Він хотів викрасти телефон у дівчини. Тоді його передали у райвідділ поліції, чим закінчилася справа - невідомо, однак схоже, чоловік опинився на волі.

Відомо, що грабіжника звати Пап Андрій Калманович. Чоловік не вперше потрапляє у поле зору поліції, очевидців та ативістів, які боряться з кишеньковими злодіями і не лише у Львові. Раніше його кілька разів затримували за пограбування у Києві, найчастіше жінок і дітей.

Що цікаво, Пап  Андрій Калманович часто ходить у жіночому одязі.  А на сторінці у соцмережі взагалі перебуває в образі жінки.

Реакції поліції ні на самосуд ні на чергову ймовірну спробу крадіжки поки не було.

У спільноті наголошують, що люди вимушені боротися радикальними методами із крадіями, незалежно від національності, оскільки поліція або бездіє, або злодії дивним чином знову опиняються на волі.

Втім це не єдині випадки пограбування на новорічно-різдвяні свята, про які повідомляють соцмережі.

Раніше, 2 грудня, у тому ж Львові двоє дітей ромської національності, 13-ти і 14-ти років  пограбували серед білого дня безпомічну бабусю. Буквально вирвали з рук літньої жінки гроші.

На крики старенької відреагував перехожий, який все зафільмував на мобільний і змусив підлітків повернути кошти старенькій, яка якраз збиралася у лікарню, і викликав поліцейських.

В поліції повідомили, що коли правоохоронці прибули на місце події, то ні потерпілої, ні заявника-очевидця не було, дані він свої не залишив. Також втекли і діти. Втім їх вдалося розшукати. Обоє - уродженці Закарпатської області.

Поліцейські зазначили, що відповідальність за злочини дітей понесуть їхні батьки. На них складено адмінпротоколи за батьківський недогляд.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X