Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві замерз на смерть індус-безхатько, якого у сильні морози не пустили погрітися до підвалу. ФОТО

У Києві на Борщагівці загадково помер іноземець. Про це буквально «вибухнули» соцмережі та ЗМІ.

Про трагедію повідомила в Facebook учасниця спільноти "Борщагівка" Лада Єлоскова.

Подейкують, нещасний замерз у напівзруйнованому автобусі без вікон і дверей у дворі будинку № 1-Б на вулиці Героїв Космосу на Борщагівці. Місцеві жителі розповідають, що небіжчик був з Індії, підробляв двірником, а постійного місця проживання не мав.

Ця історія викликала справжній резонанс у суспільстві і обурила всіх киян. Подейкують, що  людина замерзла, бо ЖЕК не пустив погрітися безхатька до місцевого підвалу.

Мешканці будинків називали індуса Аптаром, йому було 37 років. Він розповідав, що раніше працював за кордоном, потім приїхав до України. Але на вокзалі в нього вкрали документи з речами.

Місцеві стверджують, що Аптар пропрацював двірником 2, 5 роки, підмітаючи двори у районі «Колібріса», втім, ймовірно, неофіційно. Йому виділили підвал, який завдяки небайдужим перетворився в житлове приміщення. Коли він не вийшов на роботу, сусіди почали бити на сполох. Його госпіталізували з аневризмою. А коли чоловік вийшов із лікарні, підвал, де були його речі, виявився закритим.

Втім у ЖЕКу на вулиці Якуба Коласа, 15-Б,  стверджують зворотнє:  що двірник-індус ніколи в них не працював, а підвал був постійно закритим, дізналися «Сегодня».

Тим часому поліції  Святошинського району розповіли, що наразі за фактом смерті іноземця розпочато кримінальне провадження. Справу кваліфікують як "вбивство".

"Про померлого відомо, що він дійсно офіційно не працював в цьому ЖЕКу, але все ж мав до нього стосунок. Нам в ЖЕКу сказали, що ключі від його комірчини у нього були. Крім того, ми не відкидаємо, що слідчі зможуть перекваліфікувати статтю на "Залишення в небезпеці", але поки нам не надходило відповідної заяви", – розповіла пресофіцер Святошинського управління поліції Тетяна Мельник.

За її словами, поліція вже проінформувала представництво Індії в Україні, дипломати пообіцяли після закінчення судово-медичної експертизи взяти на себе витрати, пов'язані з похороном цього чоловіка.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "Російські терористи продовжують ракетний терор Одещини. З самого ...

У ніч на 20 квітня 2024 року російські окупанти атакували Україну трьома балістичними ракетами «Іскандер-М», двома зенітними керованими ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій област...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "У ніч на 20 квітня силами та засобами протиповітряної оборо...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Наддніпрянське, Зел...

X