Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Одеські поліцейські ліквідували підпільне казино, цього разу все було непросто. ВІДЕО

За фактом незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор в Ізмаїльському районному відділі поліції розпочато кримінальне провадження.

Підпільний клуб, в якому відвідувачам надавався доступ до азартних ігор в карти на гроші, функціонував в Ізмаїлі на вулиці Клушина. Правоохоронцям про нього повідомили місцеві жителі.

В ході невідкладного обшуку поліцейські виявили в приміщенні за ігровими столами неодноразово судимих осіб з етнічної злочинної групи. Для того, щоб завадити слідчо-оперативній групі проводити свою роботу, вони викликали підмогу. На місці події з’явився автомобіль без переднього номерного знака, з якого вийшов чоловік і став зухвало допитуватися у поліцейських про мету візиту.

Відносно 26-річного жителя Болградського району в суді на розгляді наразі знаходиться обвинувальний акт за вимагання. На стадії досудового розслідування суд чоловіку обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави, внісши яку, він опинився на свободі.

За керування автомобілем без номерного знака на чоловіка поліцейські склали протокол, на що той ще більше знахабнів і став шарпати правоохоронців та погрожувати фізичною розправою.

«Правопорушника доставили до територіального відділу поліції, де слідчі повідомили йому про підозру в опорі працівникам правоохоронного органу. Підозрюваного затримали. До суду направлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. За таке правопорушення максимальне покарання, передбачене законом, – до двох років позбавлення волі», - зазначає т.в.о. начальника Ізмаїльського РВП Олександр Кучугура.

За фактом виявлення нелегального грального бізнесу працівники поліції розпочали  провадження за, в рамках якого призначили низку експертиз. Наразі правоохоронці встановлюють всіх осіб, причетних до вказаного правопорушення. Досудове слідство триває.

За матеріалами ВК ГУНП в Одеській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Одеська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X