Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Миколаївщині злодії обікрали будинок священика римо-католицької церкви. ФОТО

До Баштанського районного відділу поліції надійшло повідомлення від 67-річного місцевого мешканця про крадіжку з розташованого на території місцевого римо-католицького храму будинку настоятеля.

Заявник повідомив, що він є прихожанином церкви, і на прохання священика, громадянина Польщі, який наразі перебуває в лікарні, наглядає за культовою спорудою та розташованим на території житловим приміщенням. Як завжди, вранці чоловік прийшов навідатись до церкви, а, побачивши сліди злочину, повідомив про це у поліцію. 

На місці події працювала слідчо-оперативна група та керівництво відділу поліції.

Проведеним оглядом правоохоронці встановили, що зловмисники проникли до житлового приміщення настоятеля, пошкодивши замки, звідки викрали грошові кошти та побутову техніку на загальну суму близько 20 тисяч гривень.

За словами начальника Баштанського районного відділу поліції Сергія Гурова, слідчі за вказаним фактом розпочали кримінальне провадження.

Не зважаючи на відсутність свідків та встановлених поблизу камер відеоспостереження, які б могли зафіксувати дії зловмисників, правоохоронці вжили вичерпні та необхідні заходи, які зрештою допомогли встановити їх особи.

Як з’ясувалось, зловмисники - двоє раніше судимих місцевих мешканців 25-ти та 38-ми років. Під час слідчих дій чоловіки розповіли, яким чином проникли до помешкання священика та куди збули крадене.

Наразі за вказаним фактом тривають слідчі дії. Речові докази – майно постраждалого, вилучені та найближчим часом будуть повернуті власникові.

За процесуальної підтримки прокуратури вирішується питання про повідомлення чоловікам про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

За матеріалами ВК ГУНП у Миколаївській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Миколаївська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини: Ветеринарне, Висока Яруга, Красне, Синьківка...

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Розпочалася сімсот шістдесят п’ята доба широко...

X