Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Одещину скували ожеледь і снігопади: вантажівкам обмежили в’їзд. ВІДЕО

В Україні продовжує вирувати негода. Так, найбільше вхурделило на Одещині.

Через пориви вітру у різних районах Одеси падають дерева. Знеструмлено з півсотні населених пунктів. Через снігопади також замело дороги на підїздах до обласного центру. Рятувальники надають допомогу водіям, які потрапляють у біду.

Через негоду обмежили рух вантажного транспорту до Одеси. Комунальні служби посилено ліквідовують наслідки негоди. В області задіяно понад 170 працівників та 130 одиниць техніки, зокрема снігоприбиральної.

Патрульні поліцейські контролюють рух фур з боку автодоріг Одеса-Київ, Одеса-Рені, Одеса-Мелітополь та Одеса-Кучурган. Водіям вантажівок рекомендують перечекати негоду на АЗС.

Одеська влада закликала одеситів не виходили з будинків без особливої потреби, а тим більше не виїжджали на власному транспорті, пише "Думская".

Синоптики попереджають, що у найближчі дні негода вируватиме ще більше. Так, на завтра в Одеській та Миколаївській областях передають сильні снігопади, прогнозують до півметра снігу, хуртовини із поривами вітру до 15-20 м/с.

В Одесі очікують, що випаде місячна норма опадів.

Також сильний мокрий сніг може пройти в Кіровоградській, в Черкаській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях. На дорогах ожеледиця.

Погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту,  відключення енергопостачання населених пунктів.

Водіїв попереджують бути уважними та обережними на дорогах,  дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та уникайте небезпечних маневрів.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Одеська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

 15-річна Діана Кобзар, 17-річний Вітя Азаров та 15-річна Ангеліна Фадєєва – усі вони зникли на тимчасово окупованих територіях Хер...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Камілу Неронову з Харківщини. Дівчинка мешкала у прикордонному з росією селищі міського типу Козача Лопан...

Ми розшукуємо 13-річного Ваню Горбачевського, який зник у тимчасово окупованому Скадовську 1-го червня 2023-го року. Якщо ви знаєте б...

Службі розшуку дітей вдалося встановити ймовірне місцезнаходження Маргарити Носової. Ще два роки тому про зникнення дівчинки повідоми...

Напередодні, о 20:32, у 12-типоверховому житловому будинку на пр. Перемоги у Харкові сталася пожежа. Горіла одна з квартир на першому по...

X