Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Кам’янському через вибух у багатоповерхівці постраждали двоє людей. ОНОВЛЕНО. ВІДЕО

Минулих вихідних, о 11:37, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про вибух у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Матросова Південного району міста Кам’янське.

За повідомленням негайно направлені чергові відділення 7-ої та 8-ої державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця виклику рятувальники попередньо встановили, що, ймовірно, стався вибух газоповітряної суміші без послідуючого горіння в однокімнатній квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового панельного будинку. Вибухом зруйнована стіна між квартирами, вибито скло у вікнах та двері. Руйнування несучих конструкцій не виявлено. 

Внаслідок вибуху постраждало дві особи, з них 1 дитина, а саме: 29-річний чоловік з однокімнатної квартири, де стався вибух та 16-річний хлопець з двокімнатної сусідньої квартири.

Рятувальники за допомогою м’яких нош власноруч винесли по сходах чоловіка з однокімнатної квартири. До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів дитину врятовано сусідами. Постраждалих працівниками екстреної медичної допомоги госпіталізовано до міської лікарні швидкої медичної допомоги.

Під’їзд відключено від газопостачання. Причина вибуху встановлюється.

За матеріалами прес-служби ДСНС у Дніпропетровській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

О 12:26 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про пожежу в с. Немішаєво по вул. Південна. На м...

До Служби порятунку «101» у Прилуцькому районі звернувся мешканець с. Ковтунівка Яблунівської територіальної громади з проханням допомог...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

X