Перейти до основного вмісту

ДТП

Поліція Донеччини таки знайшла водія вантажівки, яка на смерть збила людину

Кілька днів поліцейські відпрацьовували різні версії ДТП, перевіряли транспортні засоби з різних регіонів України.

Нагадаємо, ввечері, 01 лютого, до поліції Слов'янська надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка на 77-му кілометрі автодороги до м. Лиман.

На місці події поліцейські встановили, що загиблий отримав чисельні тілесні ушкодження - судячи за зовнішніми ознаками, від великогабаритного автомобіля. Пізніше було ідентифіковано особу потерпілого: ним виявився 57-річний житель Слов'янська.

До розшуку автомобіля та водія підключились співробітники превенції та оперативного блоку підрозділу, а також представники обласного Управління карного розшуку.

Завдяки вивченню записів відеоспостереження та опитуванню можливих свідків поліцейські з'ясували, що у вказаний проміжок часу на цій ділянці автодороги проїхало п'ять вантажівок. Спочатку вдалось ідентифікувати чотири з них - вони належали підприємствам Київської, Запорізької та Луганської областей.

При проведенні розшукової роботи оперативники прибули до Запоріжжя, опитали одного з водіїв та оглянули його транспорт. Цей слід виявився хибним. Проте, правоохоронці дізнались про ще одну фуру, що була на місці події та повернула до Слов'янська.

Завдяки "розумним" відеокамерам, встановленим в рамках проєкту "Безпечне місто", співробітники сектору превенції встановили маршрут вантажівки. Групи реагування обстежили район, де її шлях закінчувався, та на території однієї з автобаз виявили транспортний засіб.

Водієм виявився 29-річний мешканець Бахмута. Чоловік пояснив, що під час руху почув удар, проте не зрозумів його походження. Лише наступного дня він побачив інформацію про загибель пішохода у ЗМІ та збагнув, що сталося, проте до поліції так і не звернувся.

Водія було доставлено до відділу №4 Краматорського РУ поліції (м. Слов’янськ) для подальшого встановлення обставин події.

За цим фактом проводиться досудове розслідування.

За матеріалами ВК ГУНП у Донецькій області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Донецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Дорожньо-транспортна пригода відбулась у Дніпровському районі. Як встановили правоохоронці, 39-річний керманич «BMW», рухаючись по Брова...

Дорожньо-транспортна пригода сталася поблизу м. Славута на автодорозі сполученням Корець — Антоніни. Автомобіль «Volkswagen Transport...

Автопригода близько 21-ї години на автошляху сполученням Одеса – Чорноморськ. Попередньо поліцейські встановили, що 55-річний водій м...

У Миколаївському районі слідчі поліції встановлюють обставини ДТП, у якій двоє людей загинули та ще одна постраждала Нагадаємо: 15 т...

Неподалік с. Байківка Калинівської територіальної громади, за попередньою інформацією слідства, 55-річний водій автомобіля Hyundai, допу...

X