Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Житомирі безхатченко вирішив погрітися в магазині, за що був нещадно битий. ВІДЕО

Увага, відео містить сцени жорстокості чи насилля

У Житомирі охоронці побили і силоміць виштовхували безпритульного із магазину, куди він зайшов просто погрітися у морозну погоду.

Інцидент стався 30 січня, увечері в одному з косметичних магазинів міста на проспекті Перемоги.

Чоловіки вирішили не пояснювати нічого безхатьку, а почали бити, хоч той нічого не крав. Вони тягнули його по підлозі з приміщення  так, що він загубив черевик, били палицею та штовхали ногами. Людину виволокли з магазину на вулицю і кинули у сніг. Дівчина, яка стала свідком шокуючої ситуації, просила припинити побиття, але охоронці на це ніяк не зреагували, пише Zhitomir.info.

Очевидиця також додала, що коли постраждалого били, він просив цього не робити й казав, що піде сам, аби йому віддали пакет, із яким він зайшов у приміщення. Дівчина зняла знущання на відео й виклала в соцмережі.

Дії працівників охоронної фірми, яких викликали продавці закладу, викликали у більшості користувачів мережі обурення та осуд. Багато хто почав цікавитися, чи буде покарання за їх жорстокість.

В охоронній фірмі Venbest, співробітники якої стали фігурантами інциденту, заявили, що їхні дії були жахливими. Крім цього, запевнили, що за результатами службового розслідування цих двох охоронців уже звільнили, пише "Обозрєватєль".

Тим часом в ГУНП в Житомирській області повідомили, що вже встановили особи учасників конфлікту і свідків та опитали їх.

Попередньо, за словами очевидців, чоловік дійсно був схожий на безхатька, через що і виник конфлікт. Працівники охоронної фірми двічі приїздили на виклик до магазину.

Нині уся зібрана інформація перевіряється. Правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження.

Справу розслідують яка катування. За таке Кримінальний кодекс України передбачає позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафі...

▪️ 27 квітня 00:30 м. Харків удар С-300 по території 3-ї психлікарні. Внаслідок обстрілу пошкоджено вікна, дах та внутрішнє оздоблення п...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Придніпро...

У ніч на 27 квітня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару по Україні ракетами різних типів. Усього ворог застосував...

За підтримання обвинувачення прокурором Подільської окружної прокуратури м. Києва суд засудив 53 - річного чоловіка до максимального пок...

X