Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Миколаєві у ватажка банди наркодилерів вилучено купу зброї та частину товару. ВІДЕО

Слідчі провели додаткові санкціоновані обшуки у рамках кримінального провадження, розпочатого за організований збут наркотиків.

У автомобілі та гаражному приміщенні, що винаймав 34-річний мешканець Миколаєва, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності і позиціонує себе наближеною особою до кримінальних кіл та «смотрящим» за мікрорайоном, поліцейські вилучили амфетамін у різних ємностях вагою понад 150 грамів, у тому числі розфасований, 17 пакетів психотропних грибів, електронні ваги, зіп-пакети, більше 4 кілограмів канабісу у коробках та у подрібненому стані та інше.

В ході оперативних закупок було встановлено, що сам ватажок і продавав наркотичні та психотропні речовини у себе вдома.

Також у ході обшуку правоохоронці виявили та вилучили вибухонебезпечні предмети та речовини: пластид, тротилові шашки, сім гранат Ф1, РГД-5, ВОГ 25, понад 20 метрів детонуючого, електродетонуючого кабелю та вогнетривкого шнура, підривачі, сім пістолетів пістолетів та два саморобні револьвери, три рушниці та 83 набої до них, 190 набоїв калібру 7,62 мм, 5, 45 мм, 9 мм, 5,6 мм, 22 вибухових пакета різного маркування, 55 сигнальних та освітлювальних ракет, реактивних патронів, детонаторів різних моделей, у т.ч. УЗРГМ та електродетанатори, 21 капсуль та частини детонаторів, 12 ножів та меч «катана», два кастети, спецприлад для блокування радіосигналу.

Наразі усе вилучене направлено на експертизу. Тривають подальші слідчі дії. Вирішується питання щодо надання додаткової кваліфікації події.

Нагадаємо, що 02 лютого поліцейські та прикордонники за силової підтримки спецпризначенців КОРД припинили злочинну діяльність угруповання, яке виготовляло й збувало амфетамін.

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що троє мешканців Миколаєва 34-х, 35-ти та 43-х років займалися незаконним збутом наркотиків, які виготовляли за місцем проживання одного зі зловмисників. Наркотичні засоби зловмисники розповсюджували серед оточення знайомих.

Усі трьох фігурантів слідчі затримали.

За матеріалами ВК ГУНП у Миколаївській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Миколаївська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X