Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Миколаївщині дільничний врятував киянина, який на дні колодязя понад 5 годин кликав на допомогу. ВІДЕО

Ледь не виявилася трагічною подорож Миколаївщиною для 43-річного киянина Андрія. А врятувало чоловіка диво, а ще - людська небайдужість.

16 лютого молодик їхав Вознесенським районом на власному автомобілі з Києва. Дорогою йому стало зле. Він зупинився біля колодязя – і зараз не може пояснити, як все сталося – чи мав він на думці набрати води, або просто сперся, але каже, що послизнувся та впав у криницю. Там було до колін крижаної води.

На допомогу чоловік кликав понад 5 годин, поки його не почула перехожа місцева мешканка, та не прийшов на порятунок дільничний офіцер.

Старший лейтенант поліції Микола Коваленко якраз перебував на своїй обслуговуваній території у с. Дорошівка. Коли місцева мешканка повідомила, що по вулиці Миру, 210 у колодязі знаходиться чоловік, дільничний, не вагаючись, прибув за вказаною адресою. У колодязі 4 метри глибиною він побачив чоловіка, який вже сильно замерз та благав витягти.

Поліцейський викликав швидку допомогу та рятувальників, але не можна було гаяти часу. Тож він знайшов мотузку, яку спустив чоловікові. Потерпілий обмотався нею, і дільничний витяг його.

Замерзлого врятованого переодягли в сухий одяг, вкрили ковдрою та передали лікарям швидкої допомоги, а рятувальники допомогли дістати з колодязя його особисті речі.

Медики госпіталізували чоловіка до вознесенської лікарні, де він зараз проходить обстеження. Наразі його життю нічого не загрожує.

Поліцейський вирушив до лікарні, аби самостійно дізнатися про стан здоров'я врятованого чоловіка та приніс гостинці. А найголовніше – зателефонував родичам та близьким Андрія. Відбулася тепла зустріч, під час якої поліцейський отримав щирі слова подяки за врятоване життя.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Миколаївська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X