Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Стоматологиня із Рівного, яка била дітей на прийомі, переховується від слідства

Увага, відео містить сцени насилля, які можуть у вас викликати негативні емоції

Стоматологиня із Рівного, яку низка батьків звинуватила у побитті їхніх дітей, перестала виходити на будь-який зв'язок. Адвокат, який представляє її інтереси, показів від імені клієнтки також поки не дає. 

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

Нагадаємо, історія про стоматологиню, яка бє дітей шокувала всю Україну.  В мережі оприлюднили кілька відео, на яких видно як лікарка лупцює дітей на своїх прийомах. До поліції звернулося спочатку двоє батьків.

36-річна жителька Костополя повідомила, що під час лікування зубів у приватній стоматологічній клініці лікарка нанесла тілесні ушкодження її 5-річній дитині просто під час прийому.

Згодом до поліції звернулася 28-річна рівнянка, яка також повідомила про побиття після візиту до стоматолога її 8-річної доньки.

Вже днями до поліції звернулося ще 3 постраждалі родини.

12 лютого до поліції звернувся 28-річний рівнянин, який поскаржився, що під час візиту до стоматолога у серпні торік лікарка спричинила його на той час 3-річній доньці тілесні ушкодження та психологічну травму.

Аналогічне звернення надійшло 15 лютого й від іншого 28-річного жителя Рівного. Чоловік зазначив, що його син отримав тілесні ушкодження під час прийому стоматологинею у червні минулого року.

Крім того, вчора із письмовою заявою звернулась 28-річна жителька Рівненського району. Вона повідомила, що півроку тому дитячий стоматолог у приватній клініці на вулиці Пушкіна нанесла тілесні ушкодження її 6-річній доньці.

Наразі поліція розпочала 5 кримінальних проваджень щодо стоматологині.

Лікарці інкримінують неналежне виконання своїх професійних обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки для дітей та нанесення легких тілесних ушкоджень.

Наразі відомо, що 29-річна дитяча стоматологиня лікарську діяльність не провадить.

До слова, під час першого спілкування із поліцейськими лікарка своєї вини не визнавала та запевняла, що тілесні ушкодження нікому не наносила.

Якщо вину стоматологині буде доведено їй загрожує як мінімум штрафом до 50-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а як максимум - обмеження волі на строк до 5-ти років або навіть позбавлення волі на строк до 3-ох років, з позбавленням права займатися стоматологічною практикою на строк до 3-ох років.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщи...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Жахливий ранок. Троє загиблих дітей на Синельниківщ...

Внаслідок операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні Од...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійсь...

X