Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Торецьку дільничні офіцери поліції ліквідували наркопритон. ФОТО

Своє помешкання раніше засуджений мешканець надавав наркозалежним товаришам для спільного вживання та виготовлення опію. Дільничні офіцери Торецького відділення поліції в ході обшуку вилучили використані шприци, залишки наркоречовини та розчинник.

Під час спілкування з громадянами співробітники поліції отримали оперативну інформацію, що в одному з будинків прифронтового населеного пункту регулярно збираються наркозалежні.

Поліцейські навідалися за вказаною адресою, аби перевірити дані. На той момент в помешканні, окрім 36-річного хазяїна, знаходилося ще двоє його «клієнтів». Всі присутні тільки-но вжили чергову дозу.

Поліцейські вилучили медичні шприци з залишками опію ацетильованого, розчинник та інгридиенти для виготовлення наркотику.

За частку дози наркозалежний чоловік здавав в «оренду» свою кухню, де разом з клієнтами виготовляв наркотик, інгредієнти якого приносили гості.

Наразі розпочато досудове розслідування.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.317 Кримінального кодексу України (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає від 3 о 5 років позбавлення волі.

За матеріалами ВК ГУНП у Донецькій області

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Донецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Розпочалася сімсот шістдесят п’ята доба широко...

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

За даними слідства, 28 березня близько 15:20 російська армія вкотре обстріляла Херсон.   В зоні ураження снарядів опинилося...

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

X