Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Львові чоловік намагався викрасти з-під школи 6-річну дитину

У Львові невідомий чоловік намагався викрасти 6-річну дівчинку. Все сталося на очах у матері біля школи №82 вранці напередодні.

Як стверджує сама жінка, незнайомець почав чіплятися до них, коли вони заходили на територію школи. Він спробував вирвати дочку з її рук, але йому це не вдалося, пише zaxid.net.

Чоловік втік, а перелякана жінка завела дитину до школи та  викликала поліцію. Згодом першокласницю забрав після школи батько.

Правоохоронці прокоментували інцидент. За їхніми словами, на місце події виїздили поліцейські з різних підрозділів та слідчо-оперативна група.

Посилаючись на слова жінки, там розповіли, що незнайомець навіть взяв дитину на руки, а потім поставив на тротуар, а коли жінка зчинила лемент, ймовірно, злякався і втік.

Адміністрація школи розповіла, що раніше цього чоловіка тут не бачили, допускають, що він може бути неадекватним, а в школі є охорона.

Тим часом правоохоронці визначаються із правовою кваліфікацією події та проводять перевірку - опитують очевидців події, мешканців навколишніх будинків, вивчають відео з камер спостереження, щоб ставноити особу незнайомця. Чоловіка досі не знайшли.

Водночас схвильовані батьки у чатах соцмереж обговорюють цей випадок та закликають пильнувати своїх дітей. Також вчителі та адміністрація школи відтепер наполягають, щоб учні не ходили самі до школи і щоб батьки особисто приводити їх та забирали з уроків.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 6 населених пунктів. Ворог завдав авіа...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: 23 квітня 02:49 м. Дергачі Харківського району. Внаслідок о...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Білозерк...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "За уточненими даними, внаслідок нічної дронової атаки росіян по О...

У ніч на 23 квітня 2024 року російські окупанти атакували Україну двома балістичними ракетами «Іскандер-М» із Бєлгородської обл. – рф. т...

X