Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Рівному поліція ліквідувала дві нарколабораторії та мережу збуту амфетаміну. ФОТО

У рамках кримінального провадження поліцейські провели п’ять оперативних закупок. У результаті слідчих дій поліцейські вилучили амфетамін та марихуану, що й підтвердили результати експертиз.

А непередодні працівники управління боротьби із наркозлочинністю із залученням оперативних служб та спецпризначенців провели шосту закупку: наркодилери збули орієнтовно 40 доз амфетаміну загальною вагою 20 грамів вартістю понад 5000 тисяч гривень, відправивши  психотропну речовину поштою.

Зловмисники виготовляли амфетамін в одній із орендованих квартир у Рівному, а в подальшому через телеграм-канал підшукували клієнтів та шляхом закладок поширювали в обласному центрі. Окрім того, що всі учасники були операторами та закладчиками, між ними додатково іще були розподілені обов’язки. 33-річний рівнянин був організатором, 29-річний — співорганізатором та хіміком, а 29-річна жінка — збувачем.

Також правоохоронці провели п’ять санкціонованих обшуків, за результатами яких поліцейські ліквідували дві потужні лабораторії, у яких здійснювався синтез психотропів.

У цілому слідчі виявили та вилучили 15 одиниць лабораторного обладнання, 50 грамів психотропної речовини «амфетамін», 100 грамів фенілнітропропену, 5 кілограмів прекурсорів, 30 грамів канабісу, три закладки, 1000 зіп-пакетів для фасування, 5 банківських карток, понад шість тисяч гривень, мобільні телефони та чорнові записи.

Трьох зловмисників, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися, затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За скоєне зловмисникам загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

За матеріалами ВК ГУНП у Рівненській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X