Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Миколаївщині затримані затримані викрадачі автівок виключно марки ВАЗ. ВІДЕО

Миколаївські поліцейські провели спецоперацію із затримання угруповання зловмисників, які викрадали виключно автомобілі марки ВАЗ.

Молодики були затримані саме під час вчинення злочину та, щоб уникнути відповідальності, намагалися втекти на викраденій автівці.

З початку року на території Миколаєва та області було вчинено ряд злочинів, пов’язаних із незаконним заволодінням автомобілів. Оперативники почали відпрацьовувати місця можливого збуту викрадених машин.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили, що четверо викрадачів віком від 20-ти до 24-х років мешкали у одному з райцентрів Миколаївської області. Спеціалізувались на незаконному заволодінні автівок виробництва радянських часів.

Після викрадення перепродавали автівки за підробленими документами або здавали на запчастини. Також зловмисники вчиняли неодноразові крадіжки зі складів фермерських господарств у одному з райцентрів, де викрадали паливо, добрива та радіоприймачі з транспортних засобів. Перевіряється причетність зловмисників до скоєння пограбувань на території обласного центру.

Чоловіків разом із викраденим автомобілем доставили до відділення поліції, де слідчі затримали їх.

Під час обшуків поліцейські вилучили телефони, номерні знаки, декілька автомобілів, запчастини від раніше викрадених транспортних засобів та інші знаряддя злочинної діяльності.

Затриманим повідомлено про підозру. Санкції вказаних статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу затриманим.

Викрадачі обґрунтовано підозрюються у п’яти злочинах, вчинених у Миколаєві та одного – у Вознесенську. Перевіряється їхня причетність до аналогічних злочинів, вчинених на території Миколаївської області.

За матеріалами ВК ГУНП у Миколаївській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Миколаївська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій обла...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Кізомис, Дніпровськ...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ За добу ударів по місту Харків не зафіксовано. ▪️ Ар...

У ніч на 28 квітня 2024 року противник атакував 4-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда – Крим, зенітною керованою ракето...

X