Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві сяде на лаву підсудних молодик, який грабував жінок у двох столичних районах

Нагадаємо, паприкінці минулого року до чергової частини поліції Києва надійшли повідомлення від мешканок Голосіївського та Солом’янського районів про те, що на них напав невідомий і відібрав особисті речі. Поліцейські невідкладно розпочали кримінальні провадження, у рамках яких були задіяні правоохоронці різних підрозділів столичної поліції.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника Голосіївського управління поліції Андрія Степанова, слідчі, оперативники та дільничні провели спільну покрокову роботу:

«Проаналізовано всі виявлені епізоди розбоїв, поведінку зловмисника, спосіб вчинення злочинів, час і місце, які обиралися для нападів. Зібрана інформація та оперативно-розшукові заходи допомогли встановити особу фігуранта та затримати його. Це 26-річний місцевий мешканець, який нападав на жінок вночі та вранці, коли на вулиці було ще темно, аби потерпілі не могли чітко його бачити. Задля досягнення злочинної мети він погрожував ножем або пістолетом, якого потім позбувся».

Під час досудового розслідування правоохоронці Солом’янського управління поліції встановили причетність правопорушника ще до двох крадіжок речей.

«Загалом хлопцю повідомлено про підозру у вчиненні чотирьох розбійних нападів, вчинених на території двох районів столиці – це частина перша та друга статті 187 Кримінального кодексу України, а також двох крадіжок за частиною другою статті 185 Кримінального кодексу України», - додав Андрій Степанов.

На даний час досудове розслідування по всіх кримінальних провадженнях завершено, матеріали з обвинувальними актами направлено до суду для обрання зловмиснику покарання. Після затримання фігурант перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X