Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Херсонщині знайшли тіло 7-річної дівчинки, яку 4 доби шукали всією Україною. ФОТО

Трагедія на Херсонщині. Поліцейські знайшли тіло 7-річної Марії Борисової, яку шукали 4 доби поспіль.

Нагадаємо, маленька жителька села Щасливе зникла ще 7 березня близько 17.30. Дівчинка гралася неподалік дому з друзями. За словами місцевих, дитина пішла на зупинку зустрічати з роботи батька, який їй обіцяв подарунок на 8 березня. З тих пір Марійку не бачили.

На місці події була розгорнута масштабна розшукова поліцейська операція, створено оперативний штаб.

На пошуки дитини задіяли весь особовий склад місцевої поліції, правоохоронців з сусідніх районів, оперативників, кінологів нацгвардійців.

Сотні небайдужих місцевих жителів та мешканців сусідніх сіл відгукнулися на повідомлення про зникнення дитини і брали активну участь у пошуках Марійки.

До Щасливого на допомогу пошуковим групам приїхали волонтери з різних міст України – Дніпра, Харкова, Павлограда. За словами поліцейських, пошукова собака загубила слід дитини на зупинці.

Загони правоохоронців та волонтерів перевіряли кожен клаптик землі в Щасливому та прочесали селище в радіусі 25 км, особливо звертаючи увагу на нежилі приміщення, пустирі, колодязі та лісосмуги. Поля в радіусі 30 км були відстежені квадрокоптером та тепловізором. Поліцейські перевіряли зону Північно-Кримського каналу в зоні 40 км з обох сторін.

Правоохоронці опитали понад 600 мешканців селища та дітей, з якими гралася дівчинка. Найбільшу увагу поліцейські зосередили на раніше засуджених та тих, хто перебуває на обліку у психіатричних лікарнях. Також поліцейські задіяли спеціаліста-поліграфолога.

Дитину знайшли сьогодні на 4-ий  день пошуків під час повторного огляду території населеного пункту.

Тіло зниклої дівчинки поліцейські виявили в закинутому сільськогосподарському приміщенні одного з домоволодінь.

Як повідомила речниця поліції Херсонській області Тетяна Пшонь, тіло дитини знайшли в покинутому приміщенні без даху у поліетиленовому мішку, пише сайт "Сьогодні".

Також речник поліції розповіла Depo.Херсон, що мішок з тілом дівчинки знайшов господар домоволодіння і повідомив про це копам. За його словами, раніше його не було.

Наразі встановлюється причина смерті школярки. Справу перекваліфікували у "вбивство малолітньої дитини". На причетність до злочину перевіряють усіх жителі села.

Тривають слідчо-розшукові дії.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Херсонська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв в...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:  "За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Кізомис,...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій обла...

X