Перейти до основного вмісту

ДТП

Військовий на «євроблясі» протаранив літак під Києвом на летовищі. ФОТО

Незвичайна ДТП трапилася  під Києвом на військовому летовищі Василькова.

Volkswagen Touran на єврономерах загадковим чином опинився на військовому аеродромі та в’їхав у задню частину військового літака «МіГ-29», який в той момент буксирували на стоянку.

Від удару літак загорівся. Пожежу ліквідував пожежний розрахунок військової частини.

Внаслідок аварії було добряче пошкоджено двигун літака та інші його деталі, повідомляє телеграм-канал Киев Сейчас. На фото видно, що значно розтрощений і автомобіль, що його протаранив.

Також постраждав і водій автомобіля. За інформацією пабліка, за кермом автомобіля був в.о. інженера другий ескадрильї військової частини капітан Ширяй 1974 року народження. У його крові начебто знайшли 1,3 при допустимій дозі 0,2 проміле алкоголю.

Повітряне командування "Центр"повідомляє, що надзвичайна подія сталася в 40 бригаді тактичної авіації повітряного командування «Центр» після завершення  льотної зміни  в темну пору доби.

« В ході буксирування літака на авіаційну стоянку,  відбулося зіткнення автомобіля з літальним апаратом, внаслідок чого сталося загоряння, яке було своєчасно локалізовано силами пожежного підрозділу частини», йдеться у повідомленні.

У ДТП постраждав водій автомобіля. Він отримав забої грудної клітини та м'яких тканин обличчя. Йому було надано кваліфіковану першу медичну допомогу, його стан задовільний, він перебуває під опікою лікарів.

Як пишуть ЗМІ, за кермом "євробляхи", був виконувач обов’язків інженера другої ескадрильї військової частини капітан Ширяй 1973 року народження.

У військовій частині проводиться службове розслідування, причини події з’ясовуються.

За даним фактом військова прокуратура Київського гарнізону розпочала кримінальне провадження. Справу розслідують як знищення чи пошкодження військового майна, вчинене в умовах особливого періоду. Матеріали скерували до територіального управління ДБР у Києві.

Попередньо, війського на разі не затримували і підозру йому не оголошували.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Інформацію про автопригоду правоохоронці отримали напередодні, близько 14:00. Попередньо встановлено, що керманич автомобіля «BMW», 1999...

Співробітники відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького РУП зібрали доказову базу провини 39-річної кермувальниці автомобіля «Skoda Octa...

На вулиці Соборній водій автомобіля «Renault», 46-річний житель села Забороль Рівненського району, допустив наїзд на 41-річного жителя о...

До поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Валя Кузьміна. Для встановлення всіх причин та обставин поді...

У Львові внаслідок наїзду автомобіля травмована літня жінка – поліцейські встановлюють обставини Дорожньо-транспортна пригода на прос...

X