Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Томашполі хуліган пустив чергу з автомата у повітря та знеструмив половину міста. ФОТО

Минулих вихідних, близько 20 години, до поліції надійшло повідомлення, що біля місцевого кафе невідомий почав стріляти з автоматичної зброї, внаслідок чого пошкодив  високовольтний електричний кабель.

Це призвело до знеструмлення більшої частини Томашполя. Після цього хуліган з місця події втік на автомобілі «Порше Каєн».

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Івана Іщенка, для затримання озброєного зловмисника  на території області  вводилась в дію поліцейська  операція «Сирена».

У результаті проведених оперативних та розшукових заходів працівники кримінальної поліції спільно з бійцями КОРДУ близько 23 години затримали підозрюваного  на території смт. Агрономічне Вінницького району.

Ним виявився 35-річний мешканець Вінниці. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Автомобіль «Порше Кайєн» поліцейські вилучили та помістили на рештмайданчик.

За попередньою інформацією, зловмисник  перебував на святкуванні дня народження в кафе у смт. Томашпіль. Чоловік обурився, що під час свята не було феєрверків, тому на вулиці взяв з багажника автомобіля  зброю та почав стріляти вгору. Це призвело до пошкодження електричного кабелю і знеструмленню більшої частини населеного пункту.

Такі дії кваліфіковані слідством як умисне знищення або пошкодження майна, вчинене загальнонебезпечним способом. За такий злочин може загрожувати  до  десяти років ув’язнення. 

Наразі слідством готується матеріали для оголошення затриманому про підозру у вчиненні зазначеного злочину та обрання  запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають. Всі обставини злочину встановлюються.

За матеріалами ВК ГУНП у Вінницькій області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Вінницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

У ніч на 5 травня 2024 року російські окупанти атакували з північного та південного напрямків 24-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136»....

Розпочалася вісімсот друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося...

Під ворожий удар потрапило підприємство цивільної інфраструктури в Індустріальному районі. Зайнялася масштабна пожежа. 04 травня близ...

Протягом дня росіяни здійснили 41 обстріл прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 214 вибухів. Обстріл...

Триває вісімсот перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксовано 74 б...

X