Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Маріуполі п’яна мати другокласника побилася у школі із директором і завучем. ВІДЕО

Дикий випадок стався у школі Маріуполя, що на Донеччині. П'яна матір другокласника влаштувала дебош і побилася з директором, завучкою і вчителем.

Інцидент трапився 11 березня в обідню пору у школі №34. Жінка прийшла забрати сина зі школи. Вона ледве трималася на ногах.

Педагоги, побачивши, що мати пяна, не схотіли віддавати учня та попросили, аби за ним прийшла бабуся.

Завуч школи намагалася не пустити жінку в такому стані в школу. Горе-матір це розлютило. Вона вдарила її в обличчя кулаком, розбила ніс і потрапила у скроню. Постраждала і класний керівник школяра, яку жінка смикнула за руку і вивихнула плече. Все це супроводжувалося дикими криками і нецензурною лайкою на очах у переляканого хлопчика та інших дітей, які йшли повз і закривали вуха.

Тоді дебоширка прорвалася і побігла по вестибюлю до класу, де вчився її син. Там їй дорогу перегородив вже директор школи, якому теж дісталося від розлюченої матері.

Щоб утихомирити буянку, директору школи довелося застосувати прийом рукопашного бою і скрутити її просто на підлозі. Він утримував її, поки не приїхала поліція. Потім жінка відкинула всі звинувачення та стверджувала, що її директор вдарив у око.

Правоохоронці, які прибули в школу, відвезли всіх потерпілих і дебоширку до районного відділу поліції. Там жінці вручили 2 адмінпротоколи за дрібне хуліганство і розпивання алкоголю у громадських місцях.

Провівши бесіду із жінкою, правоохоронці її відпустили, але на цьому жінка не зупинилася, пише місцевий портал «0629».

Під вечір матір знову прийшла в школу. Вона намагалась вирвати двері та намагалася цеглою вибити вікно. У школі знову викликали поліцію, однак жінка втекла.

Місцеві добре знають хуліганку. Про неї розповідають, що вона веде асоціальний спосіб життя, пиячить і про дитину не дбає. Син з нею не живе, бо проти цього її співмешканець. Школяр часто буває з бабусею і змінив не одну школу.

У соцслужбах родина стоїть на обліку як неблагополучна. Соцпрацівники стверджують, що вплинути на позбавлення матері батьківських прав не можуть, оскільки це може тільки суд.

Батьки школярів молодших класі після інциденту бояться водити дітей на заняття і вимагають, щоб на вході чергувала охорона.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Донецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X