Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Скандал через роман 8-річної моделі та 13-річного блогера: у поліції розпочали розслідування

Поліції Київщини звернула увагу на так званий роман 8-річної моделі та 13-річного хлопчика у соцмережах.

Нагадаємо, у мережі здійнявся ґвалт через стосунки двох дітей, які діляться відео та світлинами своїх обіймів та поцілунків у соцмережах. Дівчинка – юна модель, а хлопчик - блогер. На двох мають близько 7 мільйонів підписників у соцмережах.

Сторінку дівчинки в Instagram веде її мама. На фото та у сторіз діти, часто у відвертих образах, обіймаються, цілуються, зізнаються одне одному в коханні, заковують собі руки на День закоханих і навіть пишуть, що сплять разом. При цьому дівчинку мати наряджає у відвертий дорослий одяг.

Батьків звинувачують у тому, що заради мільйонних переглядів змушують дітей розігрувати кохання та демонструвати сексуальність. Мама дівчинки не бачить нічого в цьому поганого, пояснюючи, що "це - їхнє життя".

Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба повідомив, що звернувся все через інцидент до МВС, Генпрокуратури та Кіберполіції.

Як повідомили «Магнолії-ТВ» у ГУ НП Київської області, наразі розпочато кримінальне провадження та досудове розслідування.

Справу відкрито за частиною 1 статті 301 Кримінального кодексу. Це розповсюдження матеріалів порнографічного характеру. За це передбачена кримінальна відповідальність у вигляді штрафу від 850 до 1700 гривень або арешт на строк до 6-ти місяців, або обмеження волі на строк до 3-ох років.

На сьогодні батьків дітей-блогерів викликали на допит в поліцію.

«Є всі підстави для притягнення батьків до відповідальності», - наголосили у поліції.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X